Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
chci se zeptat dal jsem výpověd z pracovního poměru a těsně před skončením cca týden jsem ji odvolal písemně.Muj vedoucí ji podepsal.Chci se zeptat jestli existuje možnost zrušit to odvolání,nebo jestli jako kdyby mohu klidně odejít i když jsem ji odvolal.
1x
Váš šéf za vás hledal nebo hledá náhradu, pokud nejste schopný se šéfem solidně domluvit ústně o důvodech vaší lability, tak máte datum ukončení prac. poměru dáno vaší výpovědí. Třeba jste doufal zvýšení platu, ale to jen nadneseně.
1x
Podle mne záleží na tom, co Váš nadřízený podepsal → přesněji, co jeho podpis znamená.
Pokud znamenal souhlas se stažením výpovědi, musel byste znovu dát výpověď s 2měsíční výpovědní dobou.
Pokud ale pouze potvrdil převzetí písemnosti, nejde o souhlas se stažením výpovědi. V takovém případě běží výpovědní doba dál a poslední den výpovědní doby skončíte.
0x
Dobrý den. Nejdříve si rozmyslete co vlastně chcete. Zda odejít, nebo v zaměstnání setrvat. A pak zajděte za vedoucím a domluvte se s ním. Buď Vám výpověď uzná, její odvolání nebude brát v potaz a rozloučí se s Vámi nebo bude trvat na tom, abyste podal novou výpověď a dodržel 2. měsíční výpovědní lhůtu. Záleží na tom jak se k Vašemu chování postaví Váš zaměstnavatel.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.