Na web.stránkách mají nabídky zájezdů. Pokuď tam je lákavá nabídka, tak cena není ještě koncová. Po zeptání na jejich infolinku mi bylo řečeno, že podronosti o zájezdu ani cenu mi nemohou sdělit, dokuď si závazně nezarezervuji konkrétní zájezd. Jak mám něco rezervovat, když nemám dostatečné informace ani nevím koncovou cenu? Velice nekorektní a nevstřícné jednání jejich operátorů.
Souhlasím, ale to dělají i jiné cestovky, ale není problém to udělat, rezervace je nejdřív nezávazná nemusíte ji potvrzovat, např. já dnes nahlásila 5 hotelů a nakonec jsem si nevybrala, takže se vůbec nic nestalo. Ale co mně na nich štve je, že si za platbu kartou berou tři a procenta a mně se zrovna nechci vybírat pen´íze a nosit je sebou.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.