Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Cestovní pojištění - hláška

Od: sendol odpovědí: 2 změna:

Dobrý den,

obracím se na vás s dotazem.

V ČR jsem si jednal u Kooperativy online základní cestovní pojištění Kolumbus na 5 dní do zahraničí (EU), rozhodnul jsem se, že zůstanu déle v zahraničí (v EU), a tak jsem si sjednal opět online cest. pojištění na další 3dny a zaplatil. Vyjela mi však hláška:

"Pokud sjednáváte pojištění pro osobu, která je již v zahraničí a nemá u Kooperativy cestovní pojištění, které by bezprostředně předcházelo tomuto nově sjednávanému pojištění, nebude pojištění krýt škody nastalé v prvních 7 dnech od sjednání pojištění"

Chápu to dobře, že když jsem již měl sjednané cest. pojištění a sjednal si na navazující dny další, je pro mě platné i kdyby se něco stalo v následujících 3 dnech?

Případně pokud je tomu jinak, rád bych to věděl.

Děkuji

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x

Pokud pojištění na sebe navazuje, tak platí nové ihned. Např. měl jste pojištění končící dnes a sjednal jste si nové platící od zítřka, navazuje a jste průběžně pojištěn

sendol
hodnocení

Děkuji, jsem rád že to tak je.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]