Nejste přihlášen/a.
Kam podat podnět na aktuální únik DPH 350 tisíc Kč měsíčně - tj. 4 miliony Kč ročně? Za 12 let odhaduji u daného subjektu únik na DPH 20 mil. Kč
Na finanční úřad nebo na policii nelze, protože daný subjekt má tyto orgány pod vlivem. Jedná se o malé okresní město, kdy radnice a zastupitelstvo je tímto subjektem kontrolováno.
Kam podat, abych měl jistotu, že bude řádně prošetřeno (byť by se možná ukázalo, že to tak hrozné není), ale aby to nebylo zameteno pod koberec.
Daný subjekt se již k DPH vloni registroval a nyní DPH řádně odvádí.
No jestli je to tak, jak počítáte, zůstaňte sedět doma. 350 tisíc/měs. x 12 =4,2 mil./rok x 12 let je? Váš odhad je špatný, někde zmizelo dalších 30 milionů
Kam podat, abych měl jistotu, že bude řádně prošetřeno
Podejte kamkoliv a hlavně se podepište, musí vám odpovědět. To se vám asi nechce, že jo? Pokud máte tak přesné informace, tak musel jste v tom jet s nimi. Nezasvěcený člověk se takové info nedozví. Nyní vás již nepotřebují, snížil se vám příjem a máte potřebu je udat? Nebo se mýlím?
Ano, mýlíte se. Vycházím z veřejných zdrojů, se subjektem nemám vůbec nic společného - tedy jen nepřímo, jako pozorovatel - pracovník společnosti, která pro tento subjekt dodává, já ale stojím mimo.
Abych upřesnil - bylo mi divné, že na starších fakturách nefakturují s DPH. Zeptal jsem se, ale neobdržel jsem odpověď.
Kdo jinému jámu kopá .. sám do ní padá. Upřímně kdo z nás má v mysli naprosto čisto a před svým prahem dokonale zameteno.
Bohužel nutno konstatovat, že 20mega je v měřítku v kterém se v tomto státě krade tak zanedbatelná částka, že by muselo být velmi špatně aby se s ní někdo hloubejí zabíval a hlouběji zkoumal.
Žijeme v době kdy se zpronevěřují miliardy každý den naprosto běžně .. a to taky nikdo neřeší.
Prostě chcete jen někoho naprášit .. a tak to má být - ŽALOVAT SE NEMÁ ALE HLÁSIT - HLÁSIT SE TO MUSÍ!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.