Nejste přihlášen/a.
manželka si ráda nachází muže se kterýma se líbá a následně dopisuje, možná něco více.
Já se mezitím starám o děti a chodím do práce.
O všem jsem se dozvěděl, ale nechce se rozvést protože stavíme dům a máme2 děti.Párkrát se to tolik vyhrotilo, že jsem odešel, ale ona vždy slíbila, že se změní, akorát si chce užít i nějaké té volnosti.
Já vždy uvěřil, ale nakonec z toho byl sraz s jejím přítelem a to i s přespánm( během chvilky jich vystřídala několik ).
Několikrát mě řekla, že mě nemiliuje a nedokáže se předělat, ale já stle strašně miluju a nechci ublížit dětem.
Několikrát mi nabídla volný vztach ( bez intimního vztahu s ní ) hlavně kvůli dětem.
Co podle vás mám dělat?
Neznáme Vás ani Vaši paní. Měla by si ale uvědomit, že je vdaná a má děti. To jsou velké závazky. Nemůže se proto chovat jako 20 letá, svobodná, bezdětná.
Volnosti si mohla užívat za svobodna. Teď už to prostě nejde. Nechápu, proč se tedy taková létavice vdávala, když nechce slevit ze svých avantýr.
A že Vám slibuje, že se polepší? Tomu nevěřte. Když se dokáže scházet s jinými, přespat u nich? Nemyslete si, že tam v noci hráli Člověče nezlob se.
Myslím, že to lepší nebude, stejně se asi rozejdete. Paní lítá po frajerech, Vy se staráte o děti. Někde se stala chyba. Asi jste jí měl ukázat důsledně, kde je její místo. Teď už je pozdě, dělá si, co sama chce. A trpí tím celá rodina.
Být Vámi, podobnou partnerku bych nechtěla. Líbat její ústa olíbaná jinými, sahat na její tělo osahané jinými...Je to, jako byste jedl jen samé zbytky, které Vám nechal někdo cizí.
Nemá to cenu, postavte paní před hotovou věc. Jistě ještě v životě budete šťastný a nebudete se muset spokojit s drobečky přízně své povedené paní. Jaga.
Hodnej ťunťa, kterej si nechá všechno líbit. Podpantoflák.
Tím ženu nezměníte, ji lákají jiné typy mužů, vy budete jenom na tu práci a nošení peněz do domácnosti.
Nepsal jste se sem již jednou? Nebo se tyto případy vyskytují v naší společnosti v míře více než časté. Jinak, nic ve zlém, ono to bylo i dříve, jenom se s tím lidé nesvěřovali na síti.
Na úvod chci říct, že je mi opravdu líto vaší situace. Vyrazte s ní dveře, zametá s váma. Ta se nezmění, jen proto, že vy chcete. Vzal jste si nedospělé tele, které nebere ohledy absolutně na nikoho. Ubližuje vám a je jí to jedno. Chápu, že se jí nechcete vzdát, ale lidi, kteří nám vědomě ubližují, by v našich životech neměli být. Když se jí nechcete vzdát, tak jí dejte na výběr. Postavte ji ale před hotovou věc, buď a nebo. Samozřejmě bude slibovat a hned to udělá znovu. Čím dřív se jí zbavíte, tím líp.
Upřímně se divím, že jste ji i s píchačem nesrazil ze schodů hned poprvé. Pokud jsem to dobře pochopil, tak u vás spal, a to mi hlava fakt nebere.
Vztah nemá cenu, jen se trápíte a přemýšlíte, proč je Vaše žena taková, jaká je. Být s ní jen kvůli dětem je napsrostá blbost. I děti cítí, že něco není v pořádku a trápí se tím. Nemluvě o Vás. Žijete jen jednou a i Vy máte právo na štěstí. Víte kolik ženských, které nemůžou mít vlastní děti, by bylo rádo mít vztah právě s Vámi? Ale to je Vaše rozhodnutí.
Píšete, že ji pořád milujete. A to bude ta potíž. Musíte si uvědomit, co ona investuje do vztahu, moc toho nebude, že. Měl by jste se to vše uvědomit a jít dál. Budete určitě šťastnější.
Život musíte prožít a ne přežít.
Hodně síly a hlavně odhodlání vyřešit svůj život
Není manželka blíženec ve znamení? Bývají takoví. Každopádně myslíte si, že když s ní zůstanete, že budete šťastný? Bude to stupňovat, pak už bude vědět, že ani v tom nejhorším neodejdete, stanete se její jistotou, postavíte jí dům, postaráte se o děti. Ona si někde mezitím bude užívat, přijde domů, vy jí pověsíte kabát a ona bude spokojená. Takhle to přece nechcete. Neponižujte se a nedělejte ze sebe submisivního jedince. Jste MUŽ, práskněte do stolu, seberte svoji hrdost a vyřešte to jednou pro vždy, děti vídat budete a jistě to jednou pochopí. Člověk musí myslet především na své štěstí a ne být celý život něčí fickou, otrokem a blbcem!
Včera jsem se musel trošku ožrat, proto je můj styl psaní jaký je - proty co si myslí, že jsem nějaké mládě.
S ženou jsem 7 let ženatý a 7 let před tím jsme spolu chodily.
Jinak jsme se domluvily na volným vztahu. Jak to mám udělat s penězma-platit vše na půl a výplaty rozdělené? Jaký jsou pravidla volného vztahu?
Pravidla budou taková, jaká si domluvíte - a jaká nakonec budete dodržovat. Manuál asi nikde nenajdete, co člověk, to originál.
Když tohle čtu, tak se jako mnoholetá učitelka ze školky, která děti miluje a rozumí jim, osypu a zajektají mi zuby. Jééžiši, co všecko jsem od dětí musela vyslechnout! Chudáci, chudáci, chudáci!
Žádný volný vztah niky nefungoval. A v klidu už vůbec ne! A v tom šílenství, kdy rodiče podvádějí, souloží s kde kým, hádají se, ožírají se? V tom se potácejí děti. Ty děti, o kterých říkám, že nemusíš ani tak vychovávat, jak jít příkladem.
Pokud byste manželku tak strašně miloval, nikdy byste na takový vztah nepřistoupil. Pokud Vám to není proti mysli, pak jste oba dva stejní a nemělo by vám dělat tudíž problémy domluvit se i na tom, jak budete fungovat. Je to jen na vás. Co si uděláte, to budete mít. Ale opravdu si myslíte, že to bude takto nejlepší i pro vaše děti?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.