Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nechráněný pohlavní styk - riziko?

Od: rezs odpovědí: 6 změna:

zdravim
na uvod poznamenam ze jsem tak torchu hypochondr.. :( nasel jsem si holku ze stredni, ve stejnym rocniku jako ja.. vim o ni ze urcite neni lehka holka, je rozumna a opatrna, nevyspi se jentak nahodne.. nicmene bere antikoncepci a mela predemnou tri dalsi partnery dlouhodobě.. takze se tak trochu bojim nemocí.. kdyz jsem se ji ptal tak ona sama mi rekla ze o takovych vecech vi jak se ruzne nemoci projevuji.. bojim se jenom viru hiv.. ale pokud vim maji ji z 80% procent pouze homosexualove a celkovy pocet lidi v cr je cca 3000.. to ze by takova holka neco mela je asi blbost že? asi jsem jenom paranoidní, jenom si nemam im s kým povědět..

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

radajz*
hodnocení

1x

Ahoj, neodpustím si otázku:"A ptát se na internetu není projevem nedůvěry?" :D

Myslím, že jsi opravdu jen paranoidní. Samozřejmě, reálná hrozba existuje. Ale zrovna tak, tě může přejet autobus zrovna, když půjdeš od ní a budeš přemýšlet nad tím, jestli jsi od ní právě nedostal HIV. Pokud se tvá přítelkyně nepohybuje v prostředí rizikových skupin, jako jsou třeba narkomani, nebo sama není jejich členem, tak je ta pravděpodobnost relativně malá.

Každopádně, buď s ní spi i s tím rizikem nebo s ní nespi. Můžeš s ní spát s kondomem, ale vzhledem k tomu, jak se toho děsíš, tak pro tebe kondom není dostatečná ochrana.

figurek*
hodnocení

1x

no. Paranoidní nejsi. Paranoza je něco jiného, než obava z AIDS. Hypochondr taky nejsi. Hypochondrie je taky něco jiného, než obava z AIDS. Hypochondr je ten, kdo na sobě vidí všechny nemoci, kdo úplně cítí, jak na něho skáčou všechny bacily, kdo je každou chvíli u doktora a bere prášky a na ty prášky ještě další prášky.

Když už teda máš obavy. Vezmi si kondom a nestrkej jí jazyk do krku, ani nikam jinam.

tondac*
hodnocení

1x

... i slušná holka mohla mít jednoho partnera děvkaře a v tu chvíli to není o 3 partnerech, ale třeba o 50 dalších holkách a desítkách jejich partnerů, s kterými jste se v podstatě vyspali.

Myslím, že naše generace Husákových dětí měla prezervativ zafixovaný jako základ ochrany před početím i pohlavně přenosnými chorobami a odkládala ho až při získání celoživotního partnera.

My AIDS nepovažujeme za nemoc homosexuálů, s kterou se dá v pohodě žít, ale za konečnou, na kterou jsme viděli dojet několik celebrit ...

eulalie*
hodnocení

0x

Dobrý den. Antikoncepce nechrání jedince vůči pohlavním nemocem. Děvče je střední a už měla tři partnery? Nevěříte-li jí, tak si navlečte kondom. Nebo si oba dva nechte udělat testy na HIV. Anebo s ní nespěte. A máte to vyřešené...

rezs
hodnocení

to ze nechrani samozrejme vim.. jenom jsem chtel vedet jaka je rozsirenost teto nemoci a jestli bych se jí mel v takovemto pripade vubec obavat? znam malo holek v tomto veku ktere neberou antikoncepci..

doplněno 22.08.16 00:28:

a vzít holku na testy HIV je znakem nedůvěry a jistý rozchod..

hodnocení

0x

Pokud ma clovek hiv tak to nesmi dal sirit. Je to trestne.

Pokud mate strach , tak mejte kondom.

Ale pokud mate partnerku je treba ji verit , 3partnery? To nic neni. Nemel bys strach.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]