Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak to udělat?

Od: kokino odpovědí: 3 změna:

Ahoj,léčim se s nemocí,nejspíš budu marodit do 31.8.,ale jde mě oto,že 1.9. jdu do nové práce(jsem ve výpovědní době,která končí k 31.8.),je promně lepší skončit marodit k 30.8.?nebo jak to udělat?skrz zápočták a peníze,atd?děkuju..

doplněno 21.08.16 13:17:

takhle nemyslete jsi omně,že jsem nějakej špekulant,je umně podezření na žloutenku,ale spíš negativní,ale jdu ještě na jeden výtěr,doktor řekl,že to vidí tak do posledního i skrz to,že dělám v gastronomii...

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

kakamila
hodnocení

2x

Neschopen do 31.8.,zaneseš do práce a zrovna to ukončíš a dostaneš zápočťák...vše provedeš v jeden den.

kokino
hodnocení

to zní dobře,ale jak mě vystaví zápočták,když nevíja,že k 31 končím marodit?nebo mám to nahlásit?

kakamila

Zajdeš k doktorovi a necháš si ukončit neschopenku 31.8...a tuto ukončenou část neschopenky zaneneš 31.8. do práce a ti s tebou ukončí pracovní poměr...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]