Skladování uzenin

Od: Datum: 20.08.16 21:07 odpovědí: 6 změna: 21.08.16 13:32
Stane se mi něco, když sním špekáček, který byl v těchto vedrech skladován 48 při pokojové teplotě? Voní normálně.
Seznam odpovědí:
 
moment čekejte prosím, probíhá přenos dat...
Zobrazení struktury odpovědí v otázce
Skrytí struktury odpovědí v otázce
Zobrazení struktury odpovědí v otázce

 

Odpovědi na otázku:
Datum: 20.08.16 21:09
avatar

Záleží jaký špekáček a jak si jej upravil, nebo neupravil. Dneska je v některých špekáčcích tolik chemie, že vydrží až nemožné bez nějakého množení nebezpečných látek.

Maximálně se z toho víš co...

Ohodnoceno: 0x
 
Datum: 20.08.16 21:31
avatar

Jestli není cítit, ani kluzký, tak nestane. Sychr je ho opéct-

Ohodnoceno: 0x
 
Datum: 20.08.16 21:34
avatar

No já jsem jednou koupila na farmářských trzích točeňák, zapomněli jsme ho na chalupě na botníku a když jsme tam za tři týdnypřijeli, tak by stejné barvy a nesmrděl, takže jsem ho vzala a tomu famářovi jsem před celou frontou znechutila jeho výrobek, že tam asi není ani gram masa, protože jinak by musel smrdět. Pamatuji si za komoušů, že do druhé dne uzeniny zezelenaly.

Ohodnoceno: 0x
 
Datum: 20.08.16 22:00
avatar
Maso tam asi bylo. A v něm tuna sanitru.
Ohodnoceno: 0x
 
Datum: 20.08.16 22:04

tak tam se nemá skoro co zkazit- masa je tam minimum ;)

Ohodnoceno: 0x
 
Datum: 21.08.16 13:32

Piliny a éčka vydrží hodně dlouho

Ohodnoceno: 1x
 

 

 

 

 

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz

 
Copyright © 2004-2016 Poradna Poradte.cz. Všechna práva na poradně Poradte.cz vyhrazena.