Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Skladování uzenin

Od: jandik odpovědí: 6 změna:
Stane se mi něco, když sním špekáček, který byl v těchto vedrech skladován 48 při pokojové teplotě? Voní normálně.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

cechacek*
hodnocení

1x

Piliny a éčka vydrží hodně dlouho

majsterjoe*
hodnocení

0x

Záleží jaký špekáček a jak si jej upravil, nebo neupravil. Dneska je v některých špekáčcích tolik chemie, že vydrží až nemožné bez nějakého množení nebezpečných látek.

Maximálně se z toho víš co...

hodnocení

0x

Jestli není cítit, ani kluzký, tak nestane. Sychr je ho opéct-

hodnocení

0x

No já jsem jednou koupila na farmářských trzích točeňák, zapomněli jsme ho na chalupě na botníku a když jsme tam za tři týdnypřijeli, tak by stejné barvy a nesmrděl, takže jsem ho vzala a tomu famářovi jsem před celou frontou znechutila jeho výrobek, že tam asi není ani gram masa, protože jinak by musel smrdět. Pamatuji si za komoušů, že do druhé dne uzeniny zezelenaly.

Maso tam asi bylo. A v něm tuna sanitru.

hahanaj*
hodnocení

0x

tak tam se nemá skoro co zkazit- masa je tam minimum ;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]