Nejste přihlášen/a.
Td se mě ptali známí, kde je v Praze momentálně k vidění ten historický dřevěný stoletý cirkus, marn to hledám na internetu, co je to za akci, nenašla jsem to ani na té akci na Letné, co jsou teď ta zahraniční cirkusová představení. Neví někdo co je to za akci? Ráda bych jim pomohla. Díky.
Dobrý den, já si myslím, že hledáte toto viz odkaz (a je to na Letné viz festival Letní Letná). Zdravím!
A ještě první reportáž viz odkaz.
Ano, je to popletené, ale má odpověď je správná, resp. to představení se odehrává ve stanu, který je uvnitř dřevěný (už asi 100 let a pochází z Belgie). Kdo se podívá na reportáž viz odkaz, tak to nemůže snad ani přehlédnout. Vysvětlete oněm lidem, že nic jiného v Praze není a jde o toto (patrně mají informaci také z TV, tak jim odkaz na reportáž přepošlete) - a budou Vám děkovat .
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.