Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Oslava 50.narozenin

Od: radeko777* odpovědí: 11 změna:

Bude mi padesát let a budu dělat oslavu.Poraďte co na takové oslavě se má dělat?Má tam byt dort s padesati svíčkama asi ne?Jak by měla probíhat a co by se mělo dělat?Organizuji to já,manželka,dcera.

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

tondac*
hodnocení

5x

Dělejte co je Vám milo, je to Vaše oslava! Ostatní přece přijdou kvůli Vám a měli by se přizpůsobit!

Záleží na možnostech a zájmech. Pronajměte si zámek / hospodu / udělejte si posezení na zahradě / upečte prase / kuřata / vyvalte sudy / odšpuntujte demižony / pozvěte všechny známé / nebo jen vemte nejbližší na večeři / objednejte si Stouny / dechovku / nebo i toho Michala Davida ...

A jestli nechcete, tak nedělejte vůbec nic, otevřete si s manželkou a dětmi lahev vína a prohlédněte fotky :)

... k tomu Michalu Davidovi - ne každý padesátník pochází z rodiny Kočků! ;)

lidus*
hodnocení

2x

50 manžela- sál v restauraci, živá hudba, ohňostroj. 50 já-pronajatá chata v lese s venkovním parketem a posezením, bramborový salát, řízky z různého masa smažené ve fritéze přímo tam, vše podávané na papírových talířích, večer gril a udírna, hudba-akordeon, kytary, vlastní zpěv, na tanec CD, odpoledne soutěž ve střelbě se vzduchovek, upozornění na pozvánce-oblečení maskáčové nebo aspoň do lesa. Žádná pevná organizační pravidla, vše šlo jaksi samo. Tak si to užijte v klidu a bez stresu, že se něco nepovedlo a hlavně hodně zdraví!

iz*
hodnocení

2x

Dobrý den, Radku,

jsou to Vaše narozeniny a Vaše oslava. Pozvěte si lidi, které máte rád, s nimiž se cítíte dobře.

Dort být může, ale nemusí, důležité je to, co chcete Vy. A co dělat? Přece to, co máte rád...

pohanka*
hodnocení

2x

Dort bych já, osobně neřešila, pokud bych slavila kulatiny.

O dort by se měli postarat ostatní, jako překvapení pro oslavence. A třeba i s těmi 50 svíčkami.

padesat
hodnocení

0x

Určitě hudba Michala Davida

Mě bude padesát za rok a kdyby mi někdo na oslavu přitáhl Davida, tak ho poženu.

Taková perlička. Jednou byl u nás na náměstí jarmark nebo vinobraní nebo co. Bylo tam podium, takové ty místní kapely co hrajou po zábavách, kelímkoví pivaři a vinaři, multikulturní komunita a hřeb večera hitmejkr. Tak dneska bere kdekdo kdeco, že. No, z kulturáku na podium to bylo dvacet metrů a on tam šel v doprovodu bodyguardů. :)

cesmina*
hodnocení

0x

Jestli nebude zima tak třeba grilovačka, nějaké to popíjeníčko...

lucie*
hodnocení

0x

Já třeba známemu udělala spoustu kartiček(cca menší A4)a na ně jsem psala citáty,pořekadla,na netu je jich spousta,něco jako"od starého vola,učí se orat mladší"..."každý si přeje žít dlouho,ale nikdo nechce být starý" ...atd.a potom jsme je rozvěsili na šňůry(jako prádlo,do výšky) a kolíčkama připli,hlavně kolem bečky,takže jak se pilo,tak se četlo a zasmáli jsme se.

hodnocení

0x

Zásadní je asi - finance, počet lidí, místo.

Jedni dělali oslavu ve vinném sklípku - vše v ceně, u sklepa prase na ohni, večer cimbálka...

Druzí pronajali tělocvičnu od obce (500,-), catering firma na oběd i večeři (jídlo na osobu cca 50,-), pití vlastní - za 40 lidí se vlezli do 8000,-Kč, hudba vlastní rádio, ...

doplněno 19.08.16 22:30:

asi záleží i na lokalitě...

To vám opravdu ,,závidím,,jídlo na osobu 50,-? a catering firma? No,tak nevím,nevím,ale my měli s mužem 50 rok po sobě ve stejné restauraci,nájem žádný,alkohol a dorty+zákusky vlastní a jinak oběd,večeře,pivo,limo,kávy,koktejly a 25 lidí cca 18 000,-

eulalie*
hodnocení

0x

Dobrý den. Co na oslavě padesátin dělat? Většina lidí vám tam přijde, aby se dobře najedla, popila a pobavila se. Na zábavu některým stačí, když budou hodiny povídat o politice, druzí potřebují tanec, jiní jen mlčí. Své hosty asi budete znát nejlépe vy sám. Hostinu můžete udělat kdekoliv - možností máte hromadu. Sklípek, zahrada, restaurace, nebo jen doma v obývacím pokoji. Vše je otázka peněz. Pokud jste si jisti, že dort ujíte a nezkazí se vám, tak proč ho na oslavu neupéci. Jestliže ale na sladké nejste, tak kvůli svíčkám ho dělat fakt nemá cenu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]