Nejste přihlášen/a.
Ahoj ahoj,
chci se zeptat na takovou zapeklitou otazku.
Konci mi smlouva v praci. Chci vratit sluzebni auto, ale zamestnavatel ho nechce prevzit,
chce abych zustal a snazi s to delat vsemi moznymi kroky.Proste predavak nepodepise
a mysli si ze neodejdu aniz bych ho vratil.
Mm ho tam nechat bez papiru? mam si ho vzit a ocekavat nejaky tahanice ze jsem ho nevratil?
Zaměstnavatel musí dodržovat podmínky uvedené v pracovní smlouvě.Určitě tam je zakotveno i vše ohledně služebního auta, tak na to nejdříve mrkněte a podle toho jednejte.
tak ve smlouve nic takoveho pochopitelne neni..dostal jsem predavaci protokol a predavaci protokol bych chtel oproti podpisu take vratit, ale to nejde jak jsem psal. Navic i kdyby to tam bylo napriklad ze ho mam vratit posledni den,
tak ja ho vratit chci ale nikdo to neprevezme, takze jako bych ho nevratil
spis jsem myslel ze je nejake normalni reseni nez chozeni se svedkama do firmy.. jak by jste to udelali vy...?
Svědek je dobrá věc, ale nikdo by nebyl nadšený mou nabídkou jít v případě problémů svědčit k soudu.
Jak bych to řešila já - doporučeným dopisem s dodejkou + e-mail + SMSka. Uvedla bych den, místo a hodinu předání. V případě nedostavení se nikoho z vedení na převzetí vozu bude vůz zaparkován u mě doma na adrese xxx, kdykoliv mě můžete kontaktovat a vůz si převzít. Víc mě nenapadá.
Asi by bylo vhodné v dopise ještě uvést, že pokud termín předání nevyhovuje, tak vedení může navrhnout jiný termín, že se přizpůsobíte.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.