Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, obracím se na Vás s dotazem týkající se zdravotního úrazu.
Dne 6. 8. jsem si při seskoku z deseti metrů do velkého nafukovacího polštáře v olympijské vesničce na Lipně zlomila bederní obratel. Před tím jsem však podepsala, že je seskok na vlastní nebezpečí. Tuto atrakci financuje Česká energetická přenosová soustava (ČEPS). Ošetřovatelé mě dostatečně nevyšetřili. Nechali mě odejít s tím, že mám pouze naražená záda. Poté jsem absolvovala čtyřhodinovou cestu domů. Od doktora ze spádové nemocnice, kterého jsem hned po příjezdu domů ze strachu vyhledala, mi bylo řečeno, že mi nebyla poskytnutá dostatečná první pomoc. Nyní zjišťuji, že stejných úrazů se stalo mnohem více. Máme nějaký nárok na odškodnění?
Pokud jste podepsala prohlášení o tom, že je to na vaše nebezpečí tak odškodnění nebude. Musela by jste prokázat nějaké zavinění ze strany provozovatele.Podle mne vás provozovatel o možném riziku předem před podpisem informoval. Také pokud se pamatuji tak bývá i poučení o tom jak skákat aby se eliminovala nebezpečí úrazu, těžko budete dokazovat, že jste se podle toho chovala.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.