Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kolik stojí zjistit krevní skupinu

Od: petusa* odpovědí: 8 změna:

Dobrý večer,

když bych si šla k dokrotům nechat zjistit krevní kupinu, ví tu někdo kolik bych za takový test zaplatila?

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

je tu ještě jedna možnost, zajít na transfuzní stanici nebo jak se to dnes jmenuje a darovat krev...

kromě toho, že se člověk dozví svoji krevní skupinu, má dobrý pocit, že je užitečný i pro někoho jiného...

a je to zadarmo...

max20*

A navíc ještě dostane čokoládu :)

lidka*
hodnocení

1x

Zjistila jsem, že je možné si udělat test za pomoci tohoto balíčku: levnymarket.cz/.... Není to sice levná záležitost, ale není třeba hledat, kde vlastně tento test Vám udělají. Dobrý nápad je doporučení hejkala. Zjistíte si co potřebujete a navíc udělate dobrý skutek. :)

hodnocení

0x

Zkuste si najít na netu stránky laboratoře, do které vás váš lékař posílá k odběrům, některé mají na webu vyvěšený ceník, jiné by vám řekli aspoň po telefonu. Ale myslím, že kvůli krevní skupině na vlastní žádost ani nemusíte k lékaře, tu si můžete dohodnout přímo v nejbližší laboratoři i bez doporučení lékaře. Jinak zjištění krevní skupiny stojí baj oko dvě stovky, plus mínus, jak kde. Kdyby chtěli víc, nebralala bych a hledala jinde :o)

petusa*
hodnocení

Díky moc za Vaši odpověď ;). Žiju v krajským městě, tak se snad dopátrám rychle. *frajer*

durancea*
hodnocení

0x

V minulém bydlišti před asi 3 lety jsem měla zájem - praktický dr. mi řekl, že můžu kdykoli sama zajet do nemocnice do našeho okresního města na odběrové místo a tam mi za 100 Kč vezmou z prstu a hned řeknou. Nakonec jsem neuplatnila, neb díky těhotenství už skupinu znám.

dusatka*
hodnocení

0x

Před pár lety jsem nechala zjistit krevní skupinu synům a stálo tak kolem stovky. Pamatuju si, že lékařka nevěděla, kolik si má účtovat za odběr (jako úkon), a tak volala nějakému kolegovi, a ten jí poradil 20 Kč.

Zjistitli jsme, že dcera má jinou skupinu než já i než její otec, takže bychom jí nemohla darovat krev ani žádný orgán ;), a tak jsme chtěli znát, jak je to u synů. Byl to docela oříšek, posílali mě od čerta k ďáblu, všude se strašně divili, na co to jako potřebuju? dokonce jsem si vyslechla "ale paní, tady testy paternity neděláme" ;), nakonec, když mě všude, kam mě dětská lékařka poslala, vyhodili, odebrala krev ona a poslala do laboratoře.

hodnocení

0x
Takový základní rozbor krve stojí asi 50kč.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]