Nejste přihlášen/a.
Která pražská nemocnice je lepší : Na Karláku nebo FNKV? Případně písněte nějakou zkušenost.
To se takhle fakt nedá, záleží, jaký máte problém? Pokud byste napsal, že např.neurologický, tak i přes zastaralé prostředí, jednoznačně Karlák. Každá nemocnice má své pro i proti. Osobně bych určitě volila Motol, nebo Střešovice, na Bulovce pouze gyndu, nenapadá mě nic, kvůli čemu bych šla ležet na Vinohrady?
Nebo jste snad měl na mysli ohledně zaměstnání? Tak to určitě já osobně Vinohrady.
andy:to,že máte dobrou zkušenost z Motola ještě neznamená, že jsou nejlepší.
Štítná žláza- jednoznačně Motol- jsou nejlepší. Mám ji tam také vyoperovanou a nikoho tam neznám, takže opravdu žádný kulich!
Pokud by dítě muselo v nemocnici ležet, Karlák je fakt děs. Dnes si můžete vybrat, nemusíte do spádové nemocnice, proč chodit ke kováříčkovi, když můžete ke kováři
Víte danys, já ohledně zdraví nic neponechávám náhodě a zjišťuji si a vybírám. Ptala jsem se nezávisle několika lékařů, pokud by oni museli na operaci, kterou nemocnici by si zvolili? Jednoznačně na štítnici Motol.
Samozřejmě je to můj názor a zkušenost.
Mám tu nejlepší zkušenost s nemocnicí v Motole, gynekologické lůžkové oddělění, nemohu říci jediné špatné slovo, operace naprosto bez bolesti a vše ostatní na úrovni.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.