Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nesnesitelná bolest břicha

Od: plaj odpovědí: 3 změna:
Dobrý večer, prosím o názor. Týden zpět mě začalo bolet a řezat močení. Den před tím než jsem šla k doktorovi mě začalo bolet (krecovite) břicho a zada kde se nachazi ledviny. Doufala jsem,aby se ten zánět nedostal az do ledvin.Doktorka mi udělala krevní test na zánět ledvin. Usoudila, že tam není, pouze tedy močové cesty. Prohmatala břicho, i když jsem mela slzy v ocich při každém jejím doteku. Dala mi pouze antibiotika na zánět. Nyní beru léky 3 dny bolest při močení úplně zmizela. Ale to břicho je stále horší, nyní ani nedojdu do jiné místnosti. Nemůžu se prevalit na bok. Myslite, že ta bolest s tím zánětem souvisí? Proc se tedy nezlepšuje po brani antibiotik ale naopak?

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

eulalie*
hodnocení

2x

Dobrý den, máte-li volných 90 Kč, tak doporučuji návštěvu lékařské pohotovosti. Ještě nyní. Raději jedna zbytečná návštěva u lékaře, než pak si nadávat, proč jste tam nešla. Zde na poradně vám nikdo diagnozu stanovit na dálku nemůže. Můžete mít zaražené větry, může to souviset s vaším současným onemocněním, nebo to může být cokoliv jiného.

balzerka
hodnocení

1x

To je akutní stav. Může být i od jiného orgánu. Zavolejte na pohotovost nebo se nechte rovnou odvézt do nemocnice. Léky s sebou v originál balení. Dělali Vám sono? Myslím na kámen v močových cestách nebo třeba žlučník, slepák, ileus...

sfhsfh
hodnocení

0x

Šla bych k doktorovi. Ta bolest nemusí vůbec se zánětem souviset, může to být gynekologické, slepák atd. atd. Vzala bych to rovnou na pohotovost, prasklej slepák není sranda.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]