Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Hawaii - který ostrov je nejhezčí

Od: absc251racau odpovědí: 2 změna:

Ahoj,
rád bych se někdy podíval na Hawaii. Jen nevím který ostrov je pro mě ten pravý... Mám rád kratší pestré písečné pláže (ne dlouhé, prázdné!). Samozřejmě by byl lepší nějaký ostrov méně turisticky navštěvovaný!
Dekuji predem za odpoved!
AbsCrcao!

Hawaii - který ostrov je nejhezčí
Hawaii - který ostrov je nejhezčí #2

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, já si myslím, že člověk, který porušuje pravidla této poradny a vkládá stejnou otázku pravidelně a opakovaně, by měl sedět doma a učit se např. slušnosti.a pravidlům komunikace. Kolikrát se ještě budete ptát? Není to fuk, který ostrov si vyberete ve svém snu? Proč nepokračujete a nereagujete v jednom dotazu? Zdravím!

doplněno 18.08.16 16:42:

Už jsem našel pouze jeden Váš dotaz - další jsou již odstraněny.

poradte.cz/...

doplněno 18.08.16 17:51:

fiser22 - je to možné. Normální člověk by se snad neptal takto opakovaně, zvláště, když zřejmě nikam nejede, ale pouze o daleké a exotické cestě sní.

fiser22*

Ono to nebude tím že dotyčný chce poradit ale spíš se snaží ostaní naštvat...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]