Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Odletel a nikdo nic neví

Od: marrrtin odpovědí: 3 změna:
Po dlouhe době jsem psal kamarádovi se kterým jsem prozil 8 let svého života a ted když jsme na VS, tak jsme se viděli max jednou do měsíce a ted jsme se neviděli přes cele prázdniny.
Psal jsem mu jestli si nechce někam sednout si pokecat, že jsem moc času nemel. Napsal mi jen: Jsem pryc. Pak jsem mu psal co se deje, kde je, ale jen si to zobrazil a uplynul týden. Jini společní kamarádi taky nemeli tucha kde je a taky se s nim přestali vídat.
Po spojení s jeho rodiči mi jeho máma řekla, že si preje aby nikomu nikdo nic nepsal,ze je pryc. Odletěl na Island a vrátí se az bude chtít. Pak mi říkala, že odletel s tim jak si na něj nikdo nevzpomněl a ze si chce vybudovat vlastni život a splnit si sny. (Před rokem jsme meli letět spolem). A kdyby všichni věděli, že bude pryc, tak by se mu hned všichni ozyvali a všichni se o něj zajímali.
Jak si to mám vyložit? Cítím se docela blbe, že jsem se na něj vykašlal a ještě jsem zjistil, že se rozešel s přítelkyni po 4 letech. Nevím co mám dělat. Byl to můj nejlepší kamarád, ale pak to bylo všechno časove náročne.
Co když si myslí, že jsme na něj dávno zapomněl? Nebo alespoň se mnou se mohl rozloučit.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

vilik*
hodnocení

3x
Přátelství není o tom, jestli se vidíte 2x týdně, ale o tom, že si rozumíte, můžete se na sebe spolehnout a vzájemně si pomůžete.
Přátelství musí pěstovat oba. Pokud přítel čekal, že ostatní budou navždy skákat jen kolem něho, aaniž by sám cokoliv vracel, není přítel.
Tím, že sám odjel bez rozloučení, to jen potvrzuje.
Většinou má každý sotva jednoho opravdového přítele, ti ostatní jsou známí.
Nechte ho, ať si sám srovná v hlavě priority a třeba se pak ozve.

hahanaj*
hodnocení

0x

Nic si nevyčítejte... každý jste měli svůj život ,své cíle...vaše cesty se časem rozešly.Tak už to v životě bývá. On se tak rozhodl , tak to respektujte...třeba se časem všem ozve.

Můžete mu napsat sms ,že na něj myslíte a přejete mu ...ať se mu daří.Bude vědět, že kamarád doma mu zůstal /i když jste se často nevídali/.

balzerka
hodnocení

0x

Nic si nevyčítejte. Berte to tak, jak to je. Chtěl to takhle. A vybral si sympatickou a bezpečnou zemi. Někdy člověk potřebuje být sám, aby si to v sobě srovnal.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]