Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

V jake praci se zasit - jen kvůli daním

Od: radka8 odpovědí: 6 změna:

Cau,vydelala jsem si dost penez a makat me nebavi,ze zakona mam platit dane,tak mi poradte nejakou praci,kde se nenadru a kde mi budou placeny dane.Z mych penez uz makat nemusim a taky me to nebavi.Co bych z toho mela,nekde drit,premyslim,ze bych si pronajala antikvariat.Tak to jsem zvedava na odpovedi

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Daně ne, ale popjištění za tebe bude platit stát pokud budeš nezaměstnaná. Antikvariát je zajímavá volba, ale placení se tam nevyhneš.

petr123*

Ne, pojištění za ni bude stát platit jen pokud bude vedená jako zájemce o práci, tzn. úřad ji bude posílat na nejrůznější místa. A ani to by se jí nejspíš nechtělo ;)

gerrik*
hodnocení

0x

že by milionářka nevěděla co s penězma *smich* Vtipná Radko *smich* dobrej pokus o vtip *palec*

limetka*
hodnocení

0x

No a co jako budeš dělat - okopávat mrkev nebo sledovat přiblblé seriály? Nevím, kolik ti je, ale připadá mi to dost ubohé, asi proto, že mne makat baví. Holt každej jsme nějakej... Ale přiměla jsi mne k zamyšlení, co bych v případě, že bych nemusela už makat pro peníze, dělala já. Nakonec jsem přišla na to, že bych čas rozdělila mezi cestování a práci v nějaké sociální sféře, kde opravdu nehrozí moc peněz jako plat, ale je to užitečná a naplňující práce. Takže vlastně - děkuji ti za zajímavou otázku.

hodnocení

0x

Nejlepe se zasijes jako svadlena. A muzes si vybrat i druh stehu*palec*

petr123*

To je pravda, třeba takové Hance Zaňákové se to celkem povedlo *smich*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]