Nejste přihlášen/a.
Cau,vydelala jsem si dost penez a makat me nebavi,ze zakona mam platit dane,tak mi poradte nejakou praci,kde se nenadru a kde mi budou placeny dane.Z mych penez uz makat nemusim a taky me to nebavi.Co bych z toho mela,nekde drit,premyslim,ze bych si pronajala antikvariat.Tak to jsem zvedava na odpovedi
Daně ne, ale popjištění za tebe bude platit stát pokud budeš nezaměstnaná. Antikvariát je zajímavá volba, ale placení se tam nevyhneš.
No a co jako budeš dělat - okopávat mrkev nebo sledovat přiblblé seriály? Nevím, kolik ti je, ale připadá mi to dost ubohé, asi proto, že mne makat baví. Holt každej jsme nějakej... Ale přiměla jsi mne k zamyšlení, co bych v případě, že bych nemusela už makat pro peníze, dělala já. Nakonec jsem přišla na to, že bych čas rozdělila mezi cestování a práci v nějaké sociální sféře, kde opravdu nehrozí moc peněz jako plat, ale je to užitečná a naplňující práce. Takže vlastně - děkuji ti za zajímavou otázku.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.