Nejste přihlášen/a.
Chci se zeptat, jak mam holce rict, ze me priroda prilis neobdarovala? Rad bych ji na to nejak taktne a chytre upozornil, nez k tomu dojde. Diky. Adam
Částečně z vlastní zkušenosti a částečně z hovorů s kamarádkami vím, že sex s pořádně obdařeným mužem není žádné terno. Někdy to bolí a někdy si muž myslí, že už jen z pohledu na tu velikost musí být žena maximálně uspokojená. Naproti tomu muži s drobnějšími rozměry dovedou zapojit fantazii a další části těla, nezapomínají na předehru. Nic neříkejte předem, nebojte se, hledejte různé erotogenní zóny a bude to dobré.
Nic neřeš a nic jí neříkej, protože na to akorát zbytečně upozorníš. Klidně si při sexu zhasni, aby tě teda neokoukla a máš pokoj. A nebo si najdi holku s "malejma kozama" a nebude ti mít co vyčítat. Ale popravdě, myslím si, že se jenom zybtečně podceňuješ. Máš mikropinďoura? (tzn. dle lékařů cca do 5 - 6cm), podle mého ne, tak se neboj a jdi do toho na plno. A jedno ti ještě povím, pokud na to budeš neustále myslet, tak v posteli selžeš.
A kdo Vám řekl, že Vás příroda neobdarovala? Lékař, nebo jste to vyčetl z habatých obrázků? Ani ženy nejsou všechny stejné, takže se třeba naprosto shodnete. Takové myšlenky vypusťte z hlavy, ostatní Vám už poradili kolegové, chlapi.
To máte nějakou tabulku, která udává vybyvení v centimetrech? Jinak nechápu ten metr? Myslím, že se moc prohlížíte...
Pokud tě má ta holka ráda, bude jí jedno jestli tě příroda obdarovala příliš, nebo méně. To je můj názor...
To mi připomíná, jak jsme ve škole měli kluka, co když poprvé přišel tak prohlásil. Mám velké uši, ale maminka říká že to nevadí. A my jsme si teprve uvědomili, že je opravdu má velké, dříve jsme si toho nevšimli. To chceš aby Tě litovala nebo co? Nějak jsem to nepochopila. Co místo metru používat mozek?
Jestli chcete ze sebe dělat za každou cenu chudáka, který je ze všeho hotový tak prosím. Pokud není slepá, a máte kolibříka, všimne si toho sama. To ale není důvod se takto ponižovat.
Kolega v práci ho má v klidu na dvě dlaně a prstama ho neobejme. Byl by jste s takovým netvorem spokojený? On tedy pánbíčka moc nechválí.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.