Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Více žádaný sex

Od: mira89 odpovědí: 8 změna:

Dobrý den. Je mi 61let. Vloni jsem měl nemoci srdeční arytmii a plícní embolii. Letos jse měl epileptický záchvat na vše beru léky. Již nepracuji. Žiji s přítelkyní ale v sexu mi to nestačí. Tak si dělám občas masturbaci na doplnění. Chci se zeptat ke svým nemocem jestli je to vhodné? Děkuji.

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

humbucker*
hodnocení

3x

Ahoj.

Pan doktor Radim Uzel tvrdí, že když se výjde ve zdraví do prvního patra, tak se může hambačit až běda. A on tomu přece musí rozumnět. Vždyť je to doktor.

tehulka

Vyhnete se problému prostatou :)

Tomu nevěřte :(.

ben®
hodnocení

2x

Dobrý den, pokud Vám lékař vysloveně sex nezakázal (a Vy jste se ho na toto zeptal), tak tam problém nebude. Až půjdete na kontrolu svého zdr. stavu, tak se neobávejte zeptat na sex a jeho četnost obecně (masturbaci zmiňovat nemusíte). Zdravím!

hodnocení

2x

Nevím, jak s epilepsií, ale na srdce v pohodě. Alespoň nějaká fyzická aktivita!

hodnocení

2x

Nepíšete jaký máte krevní tlak, ten je podle mě důležitý. Ale dokud vám stojí, tak se toho nezříkejte.

hodnocení

1x

No já bych byl opatrný, přece jenom při onemocnění srdce...sex je náročný, zadýcháváte se, aby jste na to nedoplatil. Kolik je přítelkyni?

Na druhou stranu umřít při sexu je asi lepší než-li umřít někde v LDNce.

Pan Ivo Pešák zase říkal, že nejlepší je umřít v hospodě, když člověk má dopito, ale nemá zaplaceno.

hodnocení

0x

Nevím, poradit neumím, protože je to velmi individuální. Ale jen bych chtěla vyjádřit obdiv vaši přítelkyni. Nemá to, holka, vůbec snadné! :-D

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]