Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jsem mladsi

Od: tajemnak* odpovědí: 8 změna:
Zdravim,
vcera jsem byl na rande s holkou co jsem oslovil na ulici. Ta holka je strasne fajn, bylo si furt o cem povidat a melo to takovou tu jiskru. Objali jsme se, kdyz jse ji pujcil mikinu tak me zahrivala.. Na konec jsem se j pokusil polibit, chvili se rozmyslela a rekla ze je jeste brzy. A pak mi doma psala ze dekuje za prijemnej vecer. Zpetne kdyz o tom premyslim tak si toho na ni dost cenim.
Dneska jsme se domluvili na tom, ze se zastavi u me ze kouknem na nejakou komedii. Ona souhlasila.
K jadru pudla: ji je 22 a me 17. A ona to nevi. Asi po hodine a pul se mi vcera ptala, kolik je mi je. Kdyz jsem ji nechal hadat, tipla mi 23. A ja uplne prekvapene, ze u toho zustanem.
Pak chtela vedet konkretni vek, ale to jsem nejak zakecal. Bojim se, ze kdyz se to dozvi, tak spadnu do kamaradske zony, pokud vubec.
Studuje medicinu, ja mam tatu doktora a dost si s nim o tom bavim. Po chvili rikala, ze me tipuje ze taky studuju medicinu. Rekl jsem ze ajtaka, ale to ze na stredni jsem se ji nezminil.
Ted z toho mam strach, asi by bylo nejlepsi ji to rict tehdy, kdyz se dostaneme do takoveho toho stavu je nam spolu hezky a pozna ze jsem dost yspelej.
Jsem programator - neco si vydelavam sam, dost samostatnej, sam jsem na starsi holky, mamca sama rikala (v jiny souvislosti), ze jsem si od mala hral se starsima detma, ze jsem byl napred (ostatni si ve skolce hrali, ja jsem si cetl), ted me zajima vseobecne deni, mezinarodni vztahy, pomaham prarodicum s investicema, spravovanim najemcu v dome a tak.
A ted se bojim, ze ji ten vek odradi. Jak ji to rict? Dokazali byste si jako zeny predstavit vztah ve 22letech se 17letym zajickem?
Dekuji za odpovedi.

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Ahoj. Za sebe říkám, že ve 22 letech bych si se 17ti letým klučíkem nic nezačala. Pokud vyžaduješ od druhých upřímnost, buď upřímný i Ty k druhým. Přiznej se jí k svému věku a nevoď ji za nos. Nemáš to zapotřebí! A jí Tvůj věk třeba vadit nebude...

fany
hodnocení

1x

Nesmysl. O 5 let mladší partner není žádný zajíček. To až o generaci. Samozřejmě problémy můžou nastat když půjdete do restaurace a Vám nedají pivo ale limonádu ale to je tak asi všechno. Sdělil jste nám, že jste rozumově vyspělý proti svým vrstevníkům a nejvíce mě pobavilo že by studentka medicíny cca v 7-8 semestru nepoznala, že z medicíny nic neznáte a neumíte. Takže se připojuju k radě co tu zazněla, nelžete jí, ale také i nám nelžete. Věřte mi že se dá hodně vyčíst z jednho příspěvku.;) A ne každý je mistr ve skoku na špek.

hodnocení

1x
Já myslím, že pokud jí teď přijde, že si s vámi rozumí a je tam ta jiskra, tak to, že ji řeknete, že vám je 17, na tom nic nezmění.
Být vámi, tak jí to řeknu a nebojím se toho. Buďte k ní upřímný, je to určitě lepší než ji vodit za nos a lhát jí.

ogar
hodnocení

0x
Chápu, že se to tak přihodí, že člověk občas pod tíhou situace nepřizná pravdu. Napiš jí to, vysvětli, a pokud jí s tebou bylo fajn, věk příliš řešit nebude a dál se s tebou bude bavit. Prohraný je jen ten boj, který jsme sami vzdali :)
tajemnak*
hodnocení

Je ve 2. rocniku na medicine. Opravdu vam tady nevesim buliky na nos. "Ty studujes medicinu?" "Ne, ajtaka. Proc? " "Ze se tak vyznas :D". Ale to je vedlejsi.
Rikate tedy, ze i kdyby se sama neptala tak ji to mam rict.. Budu o tom premyslet a zkusim to.
Psal jsem o tom kamaradce, a ta mi rekla ze by si pripadala, ze chodi s pubertakem. No , tak uvidime jak to dopadne - dam vedet.
ogar
Na kamarádku nedej, ta tam s vami nebyla a nemůže vědět, co k tobě cítí "tvoje" dívka. Jdi do toho, uveď věci na pravou míru a uvidíš. Pokud jí s tebou bylo dobře, věk řešit nebude. Možná ze začátku. Sama rozhodne, jestli to někam posune. A pokud je jí s tebou fajn... Znáš to - když srdce zavelí, je hlava v - Vsak víš kde ;) Hodně zdaru.

rebeka*
hodnocení

0x

Podívej se na paní Gregorovou, ta má o 35 let mladšího.

slzicka*
hodnocení

0x

Když mi bylo 22 tak jsem chodila s klukem 18, dodnes jsme kamarádi :)

Dneska se to tak už nebere, klidně ji to řekni, bude to chytrá holka a ta pravdu ocení.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]