Nejste přihlášen/a.
Jak na ni zapůsobit? Normálním slušným jednáním. Budete-li ji pronásledovat, tak, jak to zatím děláte, akorát ji odeženete (odradíte).
A smazané komentáře? Neodepisuje? Nemohl by problém spočívat např. ve Vašem vyjadřování? [Já si píši s lidmi, kteří mají co říci, a kteří píší bez chyb...]
Asi se stydí; nechce zatím, aby okolí vědělo o vašem vztahu...
Jinak je slečna ještě asi trochu nevyzrálá.
Kolik je jí let? Kdyby s Vámi nechtěla nic mít, tak by se s Vámi asi nelíbala a nevodila za ruku, ne? Normálně se jí zeptejte..
Když se s Vámi vodí za ruku a chce se pořád líbat, tak to svědčí o tom, že nějaký zájem o Vás má. Na fb se vykašlete, realita je důležitější. Jak se chováte Vy k ní? Možná si ona myslí totéž o Vás, že s ní nic nechcete mít. Komunikujte s ní a chovejte se přirozeně. Možná čeká, že projevíte více iniciativy Vy..Zeptejte se přímo jí na to co Vás zajímá, jen ona Vám může říci co cítí a proč se tak chová.
Možná je chyba v tom, že se o takové věci radíte s kamarádem. Po Vašem doplnění mám spíše dojem opačný - že jste to Vy, kdo by se rád vodil za tu ruku a líbal se s ní. Jak říkám - vykašlete se na psaní, o to evidentně zájem nemá!
Tak kamarádku zná asi déle než Vás, tak to je celkem pochopitelné, že ji chce vidět. A "netlačíte moc na pilu"?
Každý den jí popřejete dobrou noc a dobré ráno No, nazdar hodiny! Radím zvolnit tempo, nechte jí trochu "prostoru"
Pokud na ni budete tlačit, může se taky stát, že bude spěchat, aby si našla někoho jiného, a Vy abyste ji mohl nechat na pokoji...
ildika® : včera 19:06
mně se to vidí opačně. Slečna je vyzrálá, zato s mladíkem mlátí puberta a domýšlivost, že je neodolatelný. Na hloupost už oplatilo mnoho vztahů.
Jestli je Váš příběh pravdivý, tak se té dámě nedivím že maže Vaše pubertální komentáře a výlevy, dospějte a pak pište o radu. Ted mám pro Vás jen jednu - zkuste se naučit slušnému chování. To, co tu předvádíte, vypadá na nudícího se mladocha, co neví co by a jak by...To je má rada. Dospět a pak myslet a psát.
Chováte se jako typický domýšlivý stalker tím, že jí nikde a nikdy nedáte pokoj. A jsem přesvědčena že je z Vás unavená, hloupost vždy unavuje a ničí i zárodky lásky. Došlo jí že se spletla, že jste jen puberták. Takže ano, je konec a dopřejte jí už klid. Myslím že umyslně jste svůj nick nazval krajtou. Pokud o Vás dívky nestojí a Vy se jim takto vnucujete, tak by bylo na čase přehodnotit své chování a pokud se nedokážete ovládat, tak navštivte psychiatra. To není kritika, ale velmi dobrá rada.
Ještě bych jen dodala, že navštívit psychiatra není špatná rada, udělejte to dříve, než Vás navštíví policie nebo kamarádi té slečny. Spousta z toho, co děláte je trestné.
proč musíte na FB zveřejňovat nějaké komentáře atd. Musí to vědět celý okres a snad i kraj? Zapoměňte na nesmyslné vylévání srdce na sociálních sítích a běžte s ním ven a dovádějte. Hlavně o tom nikomu nic nevypisujte ani nevykládejte. Blbostí je všude dost a dost.
Tazatel pise, ze " ona se chce stále vodit za ruku a libat se" , tak nechapu ty negativni reakce na jedno brdo, nebude ten zadrhel nekde jinde ? Vypada to, ze divka je spiš dominantni a chce vsechno rozhodovat sama i na FB podle svych predstav, ale jeho zajem ji asi lichoti, jinak by ho nepovzbuzovala blizkym kontaktem
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.