Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Sex bez ochrany?

Od: adamnovak odpovědí: 15 změna:

Pritelkyne i ja nechceme pouzivat ochranu, ona z ni ma zmeny v chovani a kozni problemy a me to prijde s kondomem neosobni. Otehotnet nechceme...Jak se bezpecne milovat bez ochrany, kdyz vime, ze jsme oba zdravy a nechceme, aby pritelkyne otehotnela? Ano, musim si davat pozor a pri ejakulaci vystoupit, ale zajímá mě, jestli pak když do ní opět vstoupím, tak jestli ji můžu oplodit, jelikoz jeste "neco" ze me vyteka, aniz bych o tom vedel...

15 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x

Tak jak to plánujete je nejlepší možnost otěhotnění partnerky! Vy jste neměli ve škole "zdravovědu"?Pokud partnerka nechce-nemůže jakoukoliv antikoncepci a Vy nechcete prezervativ tak pak je jediná ochrana před nechtěným těhotenstvím nesouložit!

mate59
hodnocení

0x

Pokud něco vytéká a vy o tom nevíte,je to nejlepší cesta k početí potomka.Když vám kondom nevyhovuje, existuje hormonální antokoncepce.

adamnovak
hodnocení

Jak jsem jiz psal, hormonalni antikoncepce zase nevyhovuje me pritelkyni...

Každá antikoncepce je jiná. Že jí nevyhovovaly jedny prášky neznamená, že budou špatné i ty jiné. Musí zkoušet, vydržet nejlépe tři měsíce (pak se teprve naplno projeví, co je trvalé, ze začátku mohou být problémy jen dočasné) a pak případně vysadit a zkusit jinou. Znám to dobře, nikdy mi žádné prášky neseděly na 100%. U jedněch migrény, u dalších pokles libida, u dalších bolest prsou, u dalších nepříjemná aplikace (náplasti)... zkoušet a zkoušet, bez toho to nejde.

Ať si přítelkyně zajde na gynekologii pro antikoncepci.V dnešní době ji bere co já vím 80% dívek.

Jinak,když chceš do ní jak říkáš opět vstoupit,a ona není zatím chráněná,tak si běž pořádně umýt penis.

To se mi zdá normální.

humbucker*

Ahoj Wamp.

Co to tu plácáš za blbosti? A ještě na ně nikdo ani nereaguje! Jak umýt penis? Jako vymáchat ve vlažné vodě? Jak si asi vypláchne tu svoji trubičku? Vlastně, kdyby to dělal místo toho šukání, tak to by potom šlo. Ale musel by to dělat už od samého začátku. A jenom to. To je stejně kvalitní rada, jako když se dříve tvrdilo, že jako ochrana pomůže výplach frndy octovou vodou. Já žasnu. Jaké to máme století či tisíciletí?

fany

humbucker® Datum: včera 23:35

*smich**palec* Žasnu také !

Jinak se mi jeví vůbec nesouložit jako nejschůdnější.*smich*

hodnocení

0x

Měření bazální teploty je stejně bezpečné jako antikoncepce. Jsou na to i přístrojky, které ukazují, jaké je právě možnost otěhotnění.

antynka*
hodnocení

0x

Pharmatex krém nebo čípky - dají se bez předpisu koupit v lékárně a je to lokální antikoncepce.

vanad1*
hodnocení

0x

Samozřejmě že ano, jak se tak můžete dotazovat? Jsou metody antikoncepce buď injekční na několik měsíců nebo mechanické na několik let. Smočit a doufat není antikoncepce, to snad uznáte.

hodnocení

0x

Samozřejmě existují další způsoby antikoncepce Adame... obvykle s nižší účinností než jakou má hormonální antikoncepce, nebo kondom. Pokud je neznáš, nedoporučoval bych s pohlavním životem vůbec začínat.

Báchorky o neosobním milování s kondomem si nech od cesty. Tyhle řeči obvykle znamenají nevyzrálost toho, kdo je pronáší a skrývá se za nimi buď lenost, sobeckost a neochota přijmout zodpovědnost tím, že se antikoncepce nechává na partnerce. Případně lakota - neochota za kondomy utrácet.

Takže se nad sebou zamysli, dostudujte si spolu s partnerkou možnosti antikoncepce a pak se rozhodněte pro tu, která bude dostatečně účinná a bude vyhovovat oběma.

Za nás se říkalo: "Stačí kapka a už to ťapká" (případně: "Stačí kapka a je z tebe taťka"). Takže bacha...

hodnocení

0x

Každé dítě ví, že nic není 100% účinné.

hodnocení

0x

Nikdo tu nezmínil možnost sterilizace - je to jedna z variant... byť nevratná.

Ve vašem případě však podpořím radu "nesouložit vůbec".

fany
hodnocení

0x

Pokud jsi hodně mladý a chceš návody jak nebýt v 16 tátou, tak mimochodem existují opravdu způsoby, kdy to je dost reálné pro nezkušené. Jak Ti tu radí, at i partnerka zajde k lékaři a existují vnitřní tělíska, existují pésary. existují náplasti atd. Je toho strašně moc, pro každého.

Jinak tvrzení, jsme oba zdraví, pokud jste nebyli oba na zdravotních testech bych nepsala. Opravdu jsou lidé, kteří mají choroby, o kterých neví. Pohlavní. A dost rozšířené. Například chlamydie, virus HPV atd. Ale všichni si myslí, že jsou zdraví.;) Sám sobě lékařem?

hpvinfo.cz/...

radajz*
hodnocení

0x

Promiň, ale už to, že do ní chceš "vstupovat" a "vystupovat" mě fakt děsí. *smich*

Nicméně, spolehlivá by měla být sexuální abstinence, ale znáš-li trochu historii, tak ani to není na stopro. *smich* V této situaci opravdu není rady, krom hledání vhodné antikoncepce.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]