Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zoloft, Ano či ne?

Od: vanilla* odpovědí: 4 změna:

Dobrý den,

dostala jsem předepsaná antidepresiva Zoloft na mé psychické problémy... To tu nechci rozebírat. Nicméně, v příbalovém letáku jsem se dočetla o šílených vedlejších účincích mezi které patřilo zvracení, poruchy zraku, halucinace, různé bolesti, chuť k sebevraždě, infarkt nebo rakovina. Docela mě to děsí. Chtěla jsem se zeptat Vás, kteří tento prášek brali, zda-li Vám pomohl a neobjevil se nějaký vedlejší účinek.

Přeji hezký zbytek dne! :) :)

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

iz*
hodnocení

1x

Otázky ohledně předepsaného léku nemá smysl řešit v internetu, musíte je řešit s ošetřujícím lékařem.

Každý organismus je jiný a i když Vám tu někdo napíše, že se u něj vedlejší příznaky (ne)projevily, neznamená to, že u Vás musí být situace stejná. Máte-li z léku obavy, poraďte se před začátkem užívání znovu se svým lékařem!

fany
hodnocení

1x

Upřímně řečeno, dnes se spousta lidí začalo chovat jak v Americe. Co se týče léků. Nebudu říkat zda je to správné, ale od jedné paní magistry vím, že polovina příznaků je tam napsaných jen proto aby se pak firmy mohly bránit soudním žalobám.
Něco jako ve smyslu co se děje v Americe že když v návodu mikrovlnky nebylo, že nemůžete strčit do ní živé kotě a vy ho tam strčíte, pak na výrobci vysoudíte balík.
Jakož i v případě kouření. Výrobce vás nevaroval, že můžete mít rakovinu a tak se po tom, co kuřáci začali vyhrávat soudní spory, začaly objevovat na krabičkách varovné nápisy.
Prostě lidi jsou vychytralí a tak je to i s léky. Proto ho začněte brát, nebojte se a když Vám nebude dělat dobře, lékař Vám ho vymění za jiný.
Jediné, na co dávám pozor je, když tam je napsáno, že po něm pálí žáha, či jsou nevolnosti, to se obvykle u jedinců s nemocným či citlivým žaludkem splní.
To byste totiž nemohla brát skoro žádné léky, kde máte napsáno že to nemá žádné vedlejší učinky? A rakovina je tak rozšířená, že se za chvíli i u potravin začne objevovat poučení, že tento výrobek může způsobit rakovinu, aby potravinářský průmysl nečelil žalobám i když tam by to bylo dost na místě.

anonym*
hodnocení

1x

Ne nevzpomínám si že bych měl nějaké vedlejší účinky ale můžou se objevit ale myslím že je to jenom vymečně.To co uvadíte mě příjde že u toho bylo napsané jako velmi vzácné vedlejší účinky až vzácné vedlejší učinky*cteni*.U mě se nic takového díky bohu neobjevilo .*andel*

Při projevech nežádoucích účinků neprodleně konataktujte lékáře!*bezim*

hodnocení

0x

Brala jsem před dvaceti lety. První dva- tři týdny mi bylo trvale lehce špatně od žaludku.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]