Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Platby formou sms z kreditu v mobilu

Od: danica* odpovědí: 14 změna:

Hezký večer. Prosím vás, co všechno se dá zaplatit formou sms z mobilu ze sim karty na dobíjení? Vím jen o uložto a sdílej pro rychlejší stahování. Tam mám dobito a o ničem jiném nevím. Nastřádala se mi v mobilu větší částka peněz, a nechci to provolávat za zbytečné, nedůležité hovory. D.

14 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

cinematic*
hodnocení

2x

Dobrý večer, přijde na to, za co chcete ty peníze utratit. Jestli za kredit na dalších úložištích, tak sms platby jdou třeba i na fastshare.cz nebo multishare.cz

Ale platby za tyto služby přes sms jsou vždycky méně výhodné proti platbě kartou nebo převodem.

doplněno 14.08.16 22:33:

No jak říkám, záleží na Vás, za to chcete peníze utratit. O tom tady nepíšete. Možností, kde platit pomocí sms, je celkem dost. Taky si třeba můžete zřídit virtuální peněženku na službě GoPay, dobít ji pomocí sms a pak využít pro placení na nejrůznějších eshopech. V neposlední řadě můžete udělat dobrý skutek a poslat peníze prostřednictvím dárcovské sms.

doplněno 14.08.16 23:11:

Zde link na GoPay.

Seznam obchodů gopay nezveřejňuje, ale na webu mají informaci, že jejich služby využívá přes 6000 obchodníků. Takže Vám doporučuji nejprve vybrat eshop a na jeho stránkách hledejte logo nebo způsob platby GoPay.

danica*
hodnocení

Na dalších úložištích už ne, ta dvě mi stačí. Myslela jsem něco jiného, místo placení kartou (třebaže výhodnější), ale tou formou sms, utratit za něco z kreditu. Jestli někdo nezná nějaké stránky, kde to lze. Objevila jsem supraphonline.cz. Ale chci znát i jiné možnosti. Zatím nic jiného jsem nenašla. D.

doplněno 14.08.16 22:46:

Děkuju za odpověď. Můžete mi prosím dát odkaz na tu peněženku a nějaký eshop? Napadlo mě třeba kryt na mobil, mp3 přehrávač, nějaké maličkosti. D.

doplněno 14.08.16 23:20:

Díky díky díky moc. *hej* D.

cinematic*

Rádo se stalo. :)

korus

Ahoj, nevím, jak tomu bylo v 08/2016, ale teď si GoPay dle ceníku služeb strhává za příchozí SMS platbu 50% částky. (To doplňuji především pro budoucí zájemce, kteří si tento dotaz najdou díky Google, podobně jako já.)

vilik*
hodnocení

2x
Já kupuju SMS jízdenky do MHD, když pospíchám.
doplněno 15.08.16 00:43: Děkuji, to je lehké. Třeba v Praze odešlete na číslo 90206 SMS ve tvaru DPT24, DPT32 atd, podle druhu zvolené jízdenky. Garantují doručení do 2 minut, takže nemusíte hledat drobné na automat.
Když si omylem jízdenku vymažete, lze za 3 koruny získat duplikát. Zašlete DPTA na číslo 9000603. V žádném případě si při kontrole nenechte v takovém případě vypsat pokutu, jako jednou můj známý, který o této možnosti nevěděl a řekli mu to až po zaplacení sankce.
Budete muset mít aktivní prémiové SMS a možná i poprvé nějaké přihlášení formou SMS do systému. To už si nepamatuju.
Další města namátkou - Brno, Ostrava, České Budějovice, Hradec Králové. Je jich moc.
danica*
hodnocení

viliku - děkuju, výborné. Na to jsem nevzpomněla, a vím, že to lidi dělají. Popídím se jak se to dělá. D.

doplněno 15.08.16 01:20:

Díky díky díky moc *hej* skvělá rada, už jsem se dopídila dpmlj.cz/...

fff
hodnocení

0x

jestli stale potrebujete poradit tak mi napiste na email freedy130@seznam.cz a poradim vam jak kredit prevest na ucet

nebo muzete utratit kredit za cigarety alkohol prasky atd.koupit lze i kupony do tesca

fikkus
proč tolik tajnosti
mima

Taky by nás to zajimalo, nejlepe moznost prevodu kreditu na ucet, kdo vite poradte laskave, diky !

freedy130

Pokud ma nekdo zajem tato infromace jak dostat penize z kreditu ci pausalu na ucet jen pouze pres email a neni zadarmo,malo kdo se dopidi k tomu jak prevest treba 1000,2000,5000kc z kreditu na ucet a jit utracet. Z 1250kc na cistyho 925 coz je odost vice nez nabizi nejlepsi konkurence u gopay a to pulku

ja85

Dokážete poradit i u menších částek třeba do 10-100 Kč zbývajícího kreditu na simce? Mám těch sim celkem dost. Díky

petr22
hodnocení

0x

Já doporučuji www.kesek.cz

freedy130
hodnocení

0x

Je mozne na kesek .cz nebo prezeme dostat z celkove castky z kreditu 65 % penez v hotovosti

petan*
hodnocení

0x
Mrkni na Kešek , tam můžeš koupit dárkový poukazy

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]