Nejste přihlášen/a.
Hezký večer. Prosím vás, co všechno se dá zaplatit formou sms z mobilu ze sim karty na dobíjení? Vím jen o uložto a sdílej pro rychlejší stahování. Tam mám dobito a o ničem jiném nevím. Nastřádala se mi v mobilu větší částka peněz, a nechci to provolávat za zbytečné, nedůležité hovory. D.
Dobrý večer, přijde na to, za co chcete ty peníze utratit. Jestli za kredit na dalších úložištích, tak sms platby jdou třeba i na fastshare.cz nebo multishare.cz
Ale platby za tyto služby přes sms jsou vždycky méně výhodné proti platbě kartou nebo převodem.
No jak říkám, záleží na Vás, za to chcete peníze utratit. O tom tady nepíšete. Možností, kde platit pomocí sms, je celkem dost. Taky si třeba můžete zřídit virtuální peněženku na službě GoPay, dobít ji pomocí sms a pak využít pro placení na nejrůznějších eshopech. V neposlední řadě můžete udělat dobrý skutek a poslat peníze prostřednictvím dárcovské sms.
Zde link na GoPay.
Seznam obchodů gopay nezveřejňuje, ale na webu mají informaci, že jejich služby využívá přes 6000 obchodníků. Takže Vám doporučuji nejprve vybrat eshop a na jeho stránkách hledejte logo nebo způsob platby GoPay.
Na dalších úložištích už ne, ta dvě mi stačí. Myslela jsem něco jiného, místo placení kartou (třebaže výhodnější), ale tou formou sms, utratit za něco z kreditu. Jestli někdo nezná nějaké stránky, kde to lze. Objevila jsem supraphonline.cz. Ale chci znát i jiné možnosti. Zatím nic jiného jsem nenašla. D.
Děkuju za odpověď. Můžete mi prosím dát odkaz na tu peněženku a nějaký eshop? Napadlo mě třeba kryt na mobil, mp3 přehrávač, nějaké maličkosti. D.
Díky díky díky moc. D.
viliku - děkuju, výborné. Na to jsem nevzpomněla, a vím, že to lidi dělají. Popídím se jak se to dělá. D.
Díky díky díky moc skvělá rada, už jsem se dopídila dpmlj.cz/...
jestli stale potrebujete poradit tak mi napiste na email freedy130@seznam.cz a poradim vam jak kredit prevest na ucet
nebo muzete utratit kredit za cigarety alkohol prasky atd.koupit lze i kupony do tesca
Taky by nás to zajimalo, nejlepe moznost prevodu kreditu na ucet, kdo vite poradte laskave, diky !
Pokud ma nekdo zajem tato infromace jak dostat penize z kreditu ci pausalu na ucet jen pouze pres email a neni zadarmo,malo kdo se dopidi k tomu jak prevest treba 1000,2000,5000kc z kreditu na ucet a jit utracet. Z 1250kc na cistyho 925 coz je odost vice nez nabizi nejlepsi konkurence u gopay a to pulku
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.