Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kde koupím aktivní černé uhlí?

Od: derni odpovědí: 11 změna:

Ahoj, v jakých kamenných obchodech koupím aktivní černé uhlí? Konkrétně na bělení zubů, četla jsem, že je to skvělý přírodní způsob. Taky se s tím dají dělat masky na obličej a tak.

Viz. zde vyvazenezdravi.cz/...

rehabilitace.info/...

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, zkuste se poptat v lékárně. Zdravím!

rv*
hodnocení

0x

Akvaristika? Filtruje se tím voda rybičkám. Nebo fichema.cz/...

hodnocení

0x

Aktivní uhlí nemá s černým uhlím nic společného. Jen tu barvu.

hodnocení

0x

Tohle aktivní uhlí koupíte v lékárně pod názvem Živočišné uhlí. Znají ho i pod názvem Carbo medicinalis nebo Carbofit nebo ještě jinak. Ale živočišné uhlí je v každé lékárně známo.

ceskaordinace.cz/...

doplněno 14.08.16 19:02:

Dajko, víte, že jsem dodnes netušila, že je i rostlinné i živočišné uhlí? Nikdy mě to ani nenapadlo. *sok*

hodnocení

0x

To černé uhlí musí být rostlinné nikoliv živočišné, taky už mě v lékárně nechtěně napálili. Já kupuji Carbofit aktivní uhlí v lékárně.

dernia
hodnocení

Aha, super no, zrovna jsem koupila živočišné. Proč to nesmí být?

Já si myslím, že je naprosto lhostejný původ. Materiál prošel žárem bez přívodu vzduchu. Živočišné uhlí používala moje babička, moje maminka, já, mé děti, mí vnukové a dokonce i pravnouček na srajdu dostal černou tabletku, aniž bychom pátrali po původu. Pak se někdo "zamyslel" a napsal. A my, lidé, jsme takoví, že co je psáno, to je dáno. Není třeba věřit každičké volovině. :)

Abych pravdu řekla, tak už si to nepamatuji, ale to rostlinné je lepší na detoxikaci organismu kvůli jiným účinným látkám, než má to živočišné.

hodnocení

0x

Jak může černé uhlí bělit zuby? Carbo medicinalis zrovna beru, ale zuby po nich nebělají. Asi se budete divit, ale jsou černé.

doplněno 15.08.16 00:54:

Dokonce se to i špatně čistí. Šla jsem k zubařce a ona mi řekla, jaktože to mám černý mezi zuby.

dernia
hodnocení

Ano, bělí to zuby.

Curaprox black is white nebo white is black. Dva druhy vynikajících výrobků na zuby, použiti jako bezna zubní pasta. Obsahuje aktivní uhlí. Působí proti skvrnám a přirozené běli zuby. Na netu najdete...jsou velmi drahé. Běžne se nedají koupit.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]