Nejste přihlášen/a.
Využili byste placené služby úklidu garáže, sklepa, apod. s následným odvezením vyklizených nepotřebných věcí / odvezení vysloužilých či už nepotřebných spotřebičů, nábytku, atd. / drobného stěhování, převozu čehokoliv (s využitím malé dodávky)?
Ne nevyužila,protože auto má celá rodina a sběrný dvůr je ve městě.Pokud by ani naše auta v rodině nestačily,spousta známých má taky auta,popřípadě technické služby našeho města nabízí podobné služby.Co vím,tak realitky to řeší s firmou která provádí rekonstrukci(že si to i vyklidí)Nikoho takového neznám,kdo by to využil.Také mám známé z okolní vesnice,co berou vše,takoví ti sběratelé čehokoli,takže tuhle práci udělají vždy rádi a zadarmo
Ty jo,to hledím na ty ceny(odpověď níže)třeba pneumatiky u nás ve městě,vždy na den Země a celý týden poté berou zdarma
Vyklízeli jsme domek na Praze východ. Jeden kontejner nás stál 3500 Kč. Těch konejnerů bylo 8 a to je teprve začátek.
Za 6 starých pneumatik, chtěli ve sběrně po nás 500 Kč. Některé věci nebylo vůbec kam dát, protože to sběrny nebraly. Pokud by odvoz nebyl drahý a odvezlo by se vše,co člověk potřebuje odvézt, myslím,že by to lidi uvítali.
Museli jsme si to naložit sami
Zbytečný peníze. Pokud máš auto s tažným a vlekem,jeden den si třeba vezmeš dovolenou a pustiš se do toho,tak to musíš mít vyklizený. Navíc když ti to všechno projde rukama,tak máš jistotu že jsi nevyhodil nic co by ti chybělo-na ně neustále nevidíš,jestli si něco nedaj do kapsy nebo jestli ti neodvezou něco co by jsi ještě upotřebil. Osobně jsem vyklízel jeden poděděný domek. Tam už toho bylo víc tak jsem zašel do družstva,dojednal si člověka s traktorem a vlečkou,šoupl mu 300 za ochotu a na naftu,ráno mi přistavil vlečku k baráku,do odpoledne jsme to vynosili,zavolal jsem mu,přijel,odvezli jsme to na sběrňák a po problému. Starý plesnivý skříně a nábytek jsem si ještě rozsekal a odbezl na topení. Ve dvou práce na jedno dopoledne.
Vysloužilé spotřebiče stejný,pokud to není kovový nebo většina plastů tak na sběrňák,třeba sporák nebo radiátory klidně vezmou ve výkupně a ještě za to máš peníze.
Tohle jedině pro nějakýho staříka,který je sám,nemá žádné příbuzné nebo kamarády,jinak se to dá vždycky nějak udělat pokud není člověk lenošnej
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.