Nejste přihlášen/a.
Chtěl bych se zeptat, co je na tom pravdy.. Všude čtu, že muž po ejakulaci je unavený a má chuť spát.. u mě to teda vůbec neplatí, dodává mi to naopak energii.. je to moje zvláštnost nebo i to je normální? ![]()
Neuvedl jsi, kolik je Ti let, což je taky podstatný údaj, ale jinak to ber tak, že každý jsme originál a na každého mohou působit různé věci různě, nelze to škatulkovat, je to zkrátka individuální. To, že se někde píše, že většina kluků/mužů pociťuje po ejakulaci únavu, nebo rovnou i usne, je fakt, což může spousta z nich potvrdit, ale na druhou stranu, neplatí to u každého. Však se také píše, že někdo "stihne" jen jedno "číslo" a je unavený nebo rovnou usne, či na další nemá náladu, ale někdo je při "chuti" stále a může i po ejakulaci celkem brzy dát další "číslo", i několik za sebou. Takže z toho je zřejmé, že toho musí být schopen, tedy unavený být nemůže a ani nemůže usnout, pak by to nebylo možné.![]()
Jak psali ostatní, sám to ber zatím spíš jako výhodu, druhá věc je, jak to vidí Tvoje druhá polovička, co by jí bylo příjemnější.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.