Nejste přihlášen/a.
Chtěl bych se zeptat, co je na tom pravdy.. Všude čtu, že muž po ejakulaci je unavený a má chuť spát.. u mě to teda vůbec neplatí, dodává mi to naopak energii.. je to moje zvláštnost nebo i to je normální?
Neuvedl jsi, kolik je Ti let, což je taky podstatný údaj, ale jinak to ber tak, že každý jsme originál a na každého mohou působit různé věci různě, nelze to škatulkovat, je to zkrátka individuální. To, že se někde píše, že většina kluků/mužů pociťuje po ejakulaci únavu, nebo rovnou i usne, je fakt, což může spousta z nich potvrdit, ale na druhou stranu, neplatí to u každého. Však se také píše, že někdo "stihne" jen jedno "číslo" a je unavený nebo rovnou usne, či na další nemá náladu, ale někdo je při "chuti" stále a může i po ejakulaci celkem brzy dát další "číslo", i několik za sebou. Takže z toho je zřejmé, že toho musí být schopen, tedy unavený být nemůže a ani nemůže usnout, pak by to nebylo možné.
Jak psali ostatní, sám to ber zatím spíš jako výhodu, druhá věc je, jak to vidí Tvoje druhá polovička, co by jí bylo příjemnější.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.