Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Po ejakulaci nejsem unavený

Od: krejzy odpovědí: 8 změna:

Chtěl bych se zeptat, co je na tom pravdy.. Všude čtu, že muž po ejakulaci je unavený a má chuť spát.. u mě to teda vůbec neplatí, dodává mi to naopak energii.. je to moje zvláštnost nebo i to je normální? *smich*

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

eulalie*
hodnocení

3x

Tak si toho považujte, vždycky to takové nebude... jednou přijde doba, kdy budete unavený, jen si na slovo sex vzpomenete. Ale to vám možná bude už přes osmdesát.

eivlis*

*palec*:-D Cloveku nemusi byt ani 80, ale staci mit doma 2 male a velmi zive deti..*smich*

figurek*
hodnocení

1x

jj, po sexu se rychle pozná co je kdo zač.

Máčky se po sexu svalí a vytuhnou, ale pořádný chlap natahne gatě a jde domů.

hodnocení

0x
A myslíš po hodinovém sexu nebo 5 min masturbace? To je rozdíl, který cítíš.
krezy
12.08.16 22:42
hodnocení

po obojím

hodnocení

0x

Z nadpisu jsem nevěděla, jestliu se chlubíš, nebo si stěžuješ a Ty se ptáš! Normální to je, ale Ty se spíš chceš zeptat, jestli je to běžné. V Tvém věku ještě ano. Přeju ať to dlouho vydrží!

honzmalatny*
hodnocení

0x

Neboj, ta doba přijde...

hodnocení

0x

Neuvedl jsi, kolik je Ti let, což je taky podstatný údaj, ale jinak to ber tak, že každý jsme originál a na každého mohou působit různé věci různě, nelze to škatulkovat, je to zkrátka individuální. To, že se někde píše, že většina kluků/mužů pociťuje po ejakulaci únavu, nebo rovnou i usne, je fakt, což může spousta z nich potvrdit, ale na druhou stranu, neplatí to u každého. Však se také píše, že někdo "stihne" jen jedno "číslo" a je unavený nebo rovnou usne, či na další nemá náladu, ale někdo je při "chuti" stále a může i po ejakulaci celkem brzy dát další "číslo", i několik za sebou. Takže z toho je zřejmé, že toho musí být schopen, tedy unavený být nemůže a ani nemůže usnout, pak by to nebylo možné.:)

Jak psali ostatní, sám to ber zatím spíš jako výhodu, druhá věc je, jak to vidí Tvoje druhá polovička, co by jí bylo příjemnější.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma ejakulace

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]