Nejste přihlášen/a.
Dobrý den.
Chtěla bych se zeptat jestli mám nárok na nějaký majetek když jsme již 2 roky rozvedení a já musela před rozvodem podepsat papíry že se všeho vzdávám. Bylo to pod nátlakem a sepsaný u nějakýho právníka jen na kus papíru. Ještě mi sebral syna kvůli kterýmu jsem to vlastně všechno podepsala.
Děkuji P.
Bambulko, těžko někdo může poradit, když přesně nevíme jaký papír jste podepsala, co bylo v dohodě napsáno a také další podrobnosti z Vašeho rozvodového řízení. Takže by to skutečně chtělo zajít za právníkem, seznámit ho se všemi podklady a podle toho on může posoudit, zda má cenu vyvolat soudní řízení o vypořádání majetku. Pokud by byl problém s úhradou za právní služby, zkuste občanskou poradnu. Podívejte se na jejich stránky a pokud se rozhodnete (je to bezplatná poradna), vyberte si podle svého bydliště - www.obcanskeporad/... Co se týče lhůty pro vypořádání majetku, tak ta je tříletá. Takže časově šanci máte.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.