poradí mi někdo prosím osvědčené místo pro naši svatbu? Chtěli by jsme mít svatbu ve vinném sklípku. Obřad, hostina, zábava a ubytování by mělo být na jednom místě. Jelikož nás bude do 20 chtěli požadujeme něco menšího, aby jsme se tam nehledali.Děkuji všem
Byla jste někdy ve vinném sklípku? To je díra v zemi! Je tam zima, kolem sudy s vínem a dvacet lidí se tam ušlape (je to sklípek) Hledejte spíš komerčřní prostory s názvem "Vinný sklípek", což je v podstatě restaurace. V klasickém vinném sklípku vám nemají na čem uvařit, takže přinést, včetně nealko, piva a tvrdého alkoholu.
xxxy
Myslíte? Jsou penziony/hotely, které mají své sklípky, kde probíhá obřad, hostina a zábava probíhá venku nebo v restauraci nad sklípkem. Dělá to spousta vinařů na Moravě. Já jen potřebuji pomoci s výběrem / doporučením.
Devatero řemesel, desátá bída. Hoteliér, restauratér, kuchař, vinař, degustátor, hudebník, uklízeč, pokojský a nahaněč klientů, nejlépe z Prahy. I kdybych takové místo znal, doporučit nedokážu, díky bohu mám páteř rovnou.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.