Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Svatba pro max 20 lidí ve vinném sklípku

Od: xxxyy odpovědí: 7 změna:
poradí mi někdo prosím osvědčené místo pro naši svatbu? Chtěli by jsme mít svatbu ve vinném sklípku. Obřad, hostina, zábava a ubytování by mělo být na jednom místě. Jelikož nás bude do 20 chtěli požadujeme něco menšího, aby jsme se tam nehledali.Děkuji všem

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Byla jste někdy ve vinném sklípku? To je díra v zemi! :) Je tam zima, kolem sudy s vínem a dvacet lidí se tam ušlape (je to sklípek) Hledejte spíš komerčřní prostory s názvem "Vinný sklípek", což je v podstatě restaurace. V klasickém vinném sklípku vám nemají na čem uvařit, takže přinést, včetně nealko, piva a tvrdého alkoholu.

xxxy
hodnocení

Myslíte? Jsou penziony/hotely, které mají své sklípky, kde probíhá obřad, hostina a zábava probíhá venku nebo v restauraci nad sklípkem. Dělá to spousta vinařů na Moravě. Já jen potřebuji pomoci s výběrem / doporučením.

paw*
Vlckovo vinarstvi :). Hreba se postara o nevestu.
11.08.16 22:12

Paw: *palec*

hodnocení

0x

Devatero řemesel, desátá bída. Hoteliér, restauratér, kuchař, vinař, degustátor, hudebník, uklízeč, pokojský a nahaněč klientů, nejlépe z Prahy. I kdybych takové místo znal, doporučit nedokážu, díky bohu mám páteř rovnou.

hodnocení

0x

Před lety jsem byl na svatbě zde:

vesklepe.cz/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]