Nejste přihlášen/a.
doplněno 11.08.16 14:07:
Vlaštovičník pomůže stejně, ba i lépe než tekutý dusík u kožního lékaře. Mám to osobně několikrát vyzkoušeno :
Bylo to první co mě napadlo a mohu potvrdit, že opravdu pomůže. Chce to jen vydržet a potírat i několikrát denně čerstvou šťávou, nejlépe hned utržená rostlina a až se už bude zdát, že je bradavice pryč, nezapomínejte na její kořínky a stále potírejte.
Pujdete na kozni, tam bradavici prohledne lekar, zadne dalsi vysetreni se nedela. Pokud je to opravdu bradavice, tak budete pravdepodobne chodit na vypalovani dusikem 1x za 1 az 2 tydny dokud se neodstrani.
dcerce pomohlo, když byla malá, cibule naložená do octa, dávali několik dnů na paleček a přelepili a bradavice se krásně vyloupla, byla velká a hrozila řezání na chirurgii.
Kolik Vám jich vypalovali? NEBOLÍ.
Jinak-několik bradavic jsem si nechal zmrazitz dusíkem /správně je opravdu zmrazit neboť dusík je podchlazen tudíž nevypaluje a le mrazí byť účinek je v sumáru identický stejně jako působení nadměrným teplem!/,několik mi útvarový lékař vapálil eletricky (obdoba el.vypalovačky do dřeva) pár odstraněno chirurgicky.
Nejcitelnější je chirurgický zákrok,když mi lékař jednu "vyřezával tak další osoba se u toho složila (tehdy na útvarové ošetřovně)
Ono možností jakm je odstranit je vícero-co znám osobně- dusík u kožaře,eletricky (snad to ještě dělají -nwn) chirurgicky,štávou vlaštovičníku nebo třeba tyčinkou LAPIS!
Pb -v tom případě Vás lituji jste asi hooodně cimprlich! Osobně jsem to sice cítil nemuhu říci že ne,ale zažil jsem daleko horší bolest,Třeba když jsem šáhnul, nešáhnul,přímo jsem se o ni opřel,nechtíc dlaní na železnou destičku 5x6cm ke které byl čerstvě přivařen roxor-v místě sváru ještě červená!
My jsme šli s bradavicí na zádech rovnou na chirurgii. Na kožařku se objednává. Řekli jsme, že syn jede s batohem na zádech do ciziny a že by ho to dřelo přímo na bradavici. Chirurg to něčím umrtvil, bradavici odstranil, udělal 1 steh a za pár dní zahojeno.
Vyšetření před samotným odstraněním bradavice nejsou potřeba, stačí se jen objednat na kožní. Vypálení/zmrazení dusíkem nijak zvlášť nebolí, je to trochu nepříjemné, ale i citlivější jedinci to zvládnou (mluvím ze svých zkušeností ). Jde o velice rychlý způsob odstranění a většinou k tomu stačí jedna návštěva na kožním. Nebo lze odstranit bradavice pomocí různých přípravků k tomuto účelu vyráběných, bez předpisu jsou dostupné v lékárně (různé značky, typy, za různé ceny). Jedná se však o delší proces, protože aplikovat přípravek na postižené místo je nutné po dobu několika dní. Další způsob jak se zbavit bradavice je ten, že na postižené místo budete po dobu několika dní (ideálně večerů) přikládat kousek syrové brambory, banánovou slupku, šťávu z vlaštovičníku nebo plátek cibule.
Dobrý den. Na bradavice také učinkuje česnek. Stačí na bradavici přiložit plátek česneku, přilepit náplastí a nechat přes noc. Opakovat několik nocí, a bradavice odumře a zmizí. Když projdete staré otázky, myslím, že to tu najdete.
Doplním. U česneku pozor na okolí bradavice, to by popálil. Další možnost jablečný ocet, potírat 3x denně, dokud neodpadne. Když jde někdo jednou na dusík a nemá hluboké kořínky, tak to nebolí. Když tam musí opakovaně a místo se stále vypaluje, tak si pište, že to bolí. je to infekční, tedy jste to někde chytla a můžete to dále roznášet. Bradavice se chytí jen na porušenou kůži, stačí neviditelná trhlinka. Údajně časem zmizí sama, manželovi z kloubu zmizela po 25 letech, to asi čekat nechcete.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.