Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kde má žádat cizinec o vízum do ČR?

Od: petrapavlova odpovědí: 4 změna:

Ahoj, v minulosti naše rodina platila školné holčičce z Ugandy. Nyní po letech jsme se domluvili, že se vzájemě navštívíme, nejdříve ona tady. Vyřízený dokument "Pozvání"z cizinecké policie, již máme. Problém je, že v Ugandě neexistuje zastoupení naší země a nejblíže je to v cizím státě, městě Nairobi. Chci se tedy zeptat, zda je možné vízum získat snadněji než cestami (jistě ne jednou) do vzdálené Nairoby. Tím myslím například: fyzickým zasláním všech potřebných dokumentů do Nairobi nebo zde do ČR nebo žádostí online. Nebo samozřejmě přímo v Ugandě na zastupitelství jiného ale stále státu Schengenského prostoru..Našla jsem několik odkazů zde ale řešení problému jsem nenašla..

mzv.cz/...

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Nejbližší kontaktní český úřad je v Keni

Tende Drive 745, Lavington,
00100 Nairobi

P.O.Box 25639

Telefon +254 774 420 460, +254 774 240 860
Fax +254 204 348 163
E-mail nairobi@embassy.mzv.cz

fany

Lavington Estate, 745 Tende Drive, Nairobi, Keňa
mapstreetview.com/...

Je to tam moc hezké.

mytrix*
hodnocení

0x

Já se obávám, že na takto specifický problém Vám nikdo nebude schopný odpovědět. Není snažší si zavolat na Ministerstvo zahraničí a zeptat se přímo, jaké jsou možnosti? Od toho tam jsou - mzv.cz/...

Tam by Vám měli být schopni přesně říci, zda lze například vyřídit vizum dálkově poštou, popřípadě zda přímo v dané zemi není zastupitelský úřad jiné země.

petrapavlova
hodnocení

Ano, ano.. je to specifický problém., už jsem tak učinila.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]