Dobrý den, bohužel na inspektorátu práce budou až v pondělí a já potřebuji radu do pátku. Jde o to, že potřebuji poslat dvouměsíční výpověď doporučeně poštou, protože zaměstnavatel mi ji odmítl podepsat. Jenže k tomu jsem onemocněl a doktor mi chce na týden napsat nemocenskou . Potřebuji v pátek poslat výpověď, takže mu přijde asi v pondělí, jenže v pondělí už nastoupim na nemocenskou. Při nemocenské nemůžu dát výpověď. Bude výpověď platná pokud den doručení bude stejný jako den nástupu na nemocenskou? Potřeboval bych ale reálnou radu, ne teorii nechci se pak "vydupat." Je zde někdo kdo by mi poradil? Je výpověď platná od chvíle kdy jsem ji odeslal Tudíž pátek bude pro výpověď a pondělí až nemocenská? Díky moc za pomoc.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.