Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Prodej bazárkového dětského oblečení

Od: pincova666* odpovědí: 5 změna:

Dobrý den,

můžete mi prosím poradit jak je to s prodejem bazárkového oblečení? Pokud je oblečení nové musí mít cedulku, kde je uvedeno z jakého je materiálu a jak se má ošetřovat, ale jak je to u použitého oblečení, pokud je třeba tato cedulka ustrihnutá? Mohu prodat bez cedulky? Jde mi hlavně o kontrolu z ČOI? A další otázka je, zdali mohu prodávat, i když nemám od zboží účtenku, protože je oblečení už staré? Mám ŽL a eshop.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

stonek*
hodnocení

0x

Dobrý den, mohu se zeptat co znamená "bazárkového"? Ještě jsem se s tímto tvarem nesetkal. Má to nějakou specifikaci? Nebo se to tak ve Vašem kraji ríká?

pincova666*
hodnocení

:) Myslím tím, nošené oblečení. Mám tam secondhand z anglie a ten má cedulky i doklad o koupi, ale jde mi o tom, ze mam jeste doma dost oblečení po naší malé a nevím, jestli ho tam můžu taky prodávat pokud cedulky nemá a nikde jsem nenašla odpověď.

stonek*

Takže žádný speciální význam, prostě bazar.

lucie*
hodnocení

0x

Jen se divím,že máte svůj eshop a chybí Vám tahle informace.

pincova666*
hodnocení

Já prodávám převážně nové oblečení, ale chtěla jsem k tomu i bazárek, aby mohli maminky nakupovat i v levnější kategorii. Co mám bazárkové zboží z anglie, tak u všeho cedulky mám a mám i doklad o koupi, ale mám spoustu věcí ještě po mojí holčičce a ne všechny mají cedulky, tak nevím jeslti je tam právě také mohu dát. A nikde jsem nenašla tuhle informaci

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]