Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
můžete mi prosím poradit jak je to s prodejem bazárkového oblečení? Pokud je oblečení nové musí mít cedulku, kde je uvedeno z jakého je materiálu a jak se má ošetřovat, ale jak je to u použitého oblečení, pokud je třeba tato cedulka ustrihnutá? Mohu prodat bez cedulky? Jde mi hlavně o kontrolu z ČOI? A další otázka je, zdali mohu prodávat, i když nemám od zboží účtenku, protože je oblečení už staré? Mám ŽL a eshop.
Dobrý den, mohu se zeptat co znamená "bazárkového"? Ještě jsem se s tímto tvarem nesetkal. Má to nějakou specifikaci? Nebo se to tak ve Vašem kraji ríká?
Já prodávám převážně nové oblečení, ale chtěla jsem k tomu i bazárek, aby mohli maminky nakupovat i v levnější kategorii. Co mám bazárkové zboží z anglie, tak u všeho cedulky mám a mám i doklad o koupi, ale mám spoustu věcí ještě po mojí holčičce a ne všechny mají cedulky, tak nevím jeslti je tam právě také mohu dát. A nikde jsem nenašla tuhle informaci
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.