Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak přibrat?

Od: pivik odpovědí: 8 změna:

Zdravím,

ať dělám co chci, nedaří se mi přibrat. Ve svých 25 mám pouhých 57 kg při výšce necelých cca 170 cm. Už odmala jsem měl problémy s výškou i hmotností. Rád bych přibral, protože vypadat takhle "vyhuble" a drobně není pro chlapa moc velké plus. Co ale s tím?

Děkuji za rady

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Tyhle problémy měl můj táta, pak se naštval, začal chodit do Sokola a opatřil si činky a když vidím jeho fotky z mládí, už žádný hubeŃOur, ale samý sval...takže než sádlo je lepší nabírat svalovou hmotu, ale přírodní cestou, sportem, ne do sebe cpát nějaké chemické přípravky.

pb®
hodnocení

2x
Nejlepší by bylo nabrat svalovou hmotu, tedy cvičit na růst svalů a jíst při tom kvalitní jídlo. Měla jsem spolužáka, co po škole začal cvičit a konečně přestal vypadat jako paragraf s pokřivenými zády, ale jako chlap.

radajz*
hodnocení

2x

Zařadil bych fyzickou aktivitu, ideálně posilování. A samozřejmě bych upravil jídelníček. Základem je jíst minimálně 5x denně a nepostradatelným jídlem je snídaně. Na snídani bych dal ovesný vločky, je to asi nejlevnější bohatej zdroj sacharidů. Pro začátek porci, kterou zvládneš a časem zvýšit podle dávky sacharidů. Zalij si to buď horkou vodou nebo mlíkem. A dvě svačiny může tvořit tvaroh, ve kterém je dost bílkovin. Na každou porci bych dal čtvrt kila polotučnýho. Vločky i tvaroh si klidně dochuť, aby ti to vyhovovalo. Když jsem jel objem, tak jsem vločky jedl neochucený, jen zalitý horkou vodou, což není úplně nejchutnější. Do tvarohu jsem si dal pár piškotů, cukr a trochu zředil mlíkem, aby to dobře klouzalo. To jen pro inspiraci, ochuť si to podle sebe. Není nutný, abys při tom jídle trpěl. Pokud jde o nějaký suplementy, tak na ty se teď vykašli. Byly by to, v tvým případě, vyhozený peníze.

To je pro začátek asi tak všechno.

repkin*
hodnocení

1x

pravidelná strava 5x denně je základ, dalším krokem je "zdravá" strava (žádné hranolky, hamburgery apod., více bílkovin, sacharidů, zeleniny), samozřejmě také pohyb (nějaký sport ideálně), budete se cítit zdravěji, zbavíte se bolestí zad apod.

hodnocení

0x

To jsou starotsi, tak se pořádně najez, upeč si bůček, kup si tlačenku, napij se piva. Ale nevím, proč chceš přibrat, ideální váha, co bych za to dala.

mrgandy*
hodnocení

0x

Jste pravděpodobně ektomorf... Šel bych možná do nějakého gaineru obchod.ronnie.cz/...

kiwi
hodnocení

0x

Vcelku použitelné rady můžeš najít v magazínu Přibrat.cz.

petr5478
hodnocení

0x

Zkus zacit jist hodne ryze,testoviny,brambory, neni to nezdave a navic je to levne ...udelej si to s cimkoli s cim ti to bude chutnat,ale nejak to do sebe narvi a uvidis.Treba si udelej 500g ryze rozdel si to na nekolik porci abys to za ten den snedl a vaha ti musi stoupnout.Jen se vyvaruj nezdravym jidlum

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]