Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Výplatní páska- Superhrubá mzda

Od: filadephia* odpovědí: 3 změna:

Dobrý den,

na výplatní pásce mám najednou jinou superhrubou mzdu,vyšší a i plat je vyšší. To se s každým měsícem může menit?

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

repkin*
hodnocení

0x

Ano, i když nejste placen na hodinu, tak se to rozpočítává podle odpracovaných hodin (dní). Spíš jsem naštvaný, že ze všeho se platí daně a nikde není nic vidět, ale to je téma zas do jiné diskuse. Já mám tarifní plat a také nemám každý měsíc stejnou výplatu.

doplněno 10.08.16 18:08:

Více víkendů, nočních, svátků než jiný měsíc a hned to jede.

hodnocení

0x

A neměls minulý měsíc dovolenou? Aha! Je placená průměrem a vychází zpravidla o maličko víc.

doplněno 10.08.16 18:53:

Pokud má někdo měsíční mzdu, počet dnů nebo víkendů na to nemá vliv.

figurek*
hodnocení

0x

superhrubá, hrubá i čistá se může měnit a taky se mění. Možná jste placený od hodiny jako třeba řidiči autobusů. Červenec byl delší, máte jiný počet dnů a jiný počet hodin, z toho vyplyne jiná výplata.

Dál přidejte možné návštěvy u doktora, přesčasy, sobotní a nedělní příplatky či dovolené atd. I když jste placený fixní měsíční částkou, přesto dost pravděpodobně budete mít pokaždé jinou výplatu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]