Nejste přihlášen/a.
Ahoj budu mít poprvé sex se svou přítelkyní (18) a nevim jestli se mám tam dole oholit co myslíte?
Jak se zdá, mánie s vyholováním začíná být už přehnaná. proč by jste to měl dělat? příroda to z nějakého důvodu takto zařídila a lidi nebudou nikdy chytřejší něž sama příroda. Když bude přítelkyně chtí, aby jste skočil z balkonu, uděláte to s radostí a dvakrát, aby byla spokojená? Nebo že by pohled na podrážděnou pokožku s červenými pupínky byl nějaký úřasný? No nevím.
proč by jste to měl dělat? Napriklad proto, protoze se to nekomu libi a je to tak pro nej prijemnejsi. To je vec kazdeho a jeho v kusu, do toho nema kdo komu co kecat, jestli ano nebo ne.
Takze pokud se tak pri tom budete citil lepe vy nebo partnerka, tak s chuti do toho. Podrazdene pokozky s pupinky se bat nemusite, pokud se pred a po holeni umyjete a nepujde se hned nekam nebo na nekom vypotit.
Příroda to z nějakého důvodu takto zařídila a lidi nebudou nikdy chytřejší něž sama příroda.
Jasan, netreba premyslet, priroda je vsemocna a jak to zaridla, tak to bude. Priroda treba zaridila z nejakeho duvodu ruzne nemoci, tak je prijmete a nesnazte se byt chytrejsi nez priroda pouzivanim umele vytvorenych leku.
ne
Dříve se chlapi ani ženy neholili, neřešili to, a taky jsme se množili. Myslím, že muži se holit snad ani nemusí.
V kresleném filmu Stvoření světa říkal Werich jako bůh "milujte se a množte se" a ďábel říkal Perte se a žerte se. Dneska by se mohlo říkat Holte se, milujte a množte se. Bez holení není milování. I když jak pro koho.
ne
Nemuzu nikde najit jak kdysi naka zenska mela rozhovor s novinarem a rikala: driv Vam ty nase beranice (nebo bobri) nevadily a dnes si kazdej pripada jak pedofil..
Zkusila jsem se dole oholit a nic moc. Vypadalo to jako oškubané kuře. Můj partner vypadal spokojeně, ale po čase mi řekl : Ať žijou bobři! A tak máme doma zase bobra a já už zase vypadám jako ženská a ne matroš pro pedofily.
Ne, neholit. Následující dny, týdny to poroste, bude to škrábat, zarůstat, chytat za prádlo, svědit. V jednom Tv pořadu řekl jeden borec, znalec žen, že ani ženskou nechce vyholenou, že by si připadal jak pedofil.
To říkám také. Příroda odlišila holátka od dospělých právě proto určitými znaky. Jenom pedofil se přiklání k holení.
Je to jako předělat si samopal na vodní pistolku.
Lidi většinou rozlušují dospělé od dětí, dle trochu racionálnějších kritírií, než podle ochlupení. Ale pokud vám tahle úroveň stačí, tak budiž.
Hlavně, že si s tím pedofilové pořadí. Je toho málo? A zrovna těch na Tvé úrovni. Pozor nepíšu že Ty.
Co máš s těma pedofilama? Tazatel asi pedofil nebude, když je slečně 18. A tím, že se někdo holí, nijak pedofílii nepodporuje. Jako sorry, ale podle mě píšeš z cesty.
Pokud jde o lásku a oba cítí,že polibky nestačí a chtělo by to hlubší vyjadření (spojením),tak v ten moment je úplně jedno,jestli je někdo oholný nebo ne.
Pokud jde jen o sex - to můžu jít do Červeného domu a budu to mít kvalitnější.Tam už pracovnice vědí co s chlapem.
Dodal bych jedno staré a pravdivé přísloví:
Kde je chlup - tam je chuť..
Nedělejte to. Oholíte-li se, a je-li oholená i vaše přítelkyně, získáte větší pocit intimnějšího spojení, bude větší dráždění, a mnohem dřív se uděláte, což ve vašem věku nemusí být žádoucí. Pro vás bude lepší, když vydržíte déle.
Záleží na tobě a tvým stylu. Vzhledem k tomu, že se ptáš, tak asi chodíš zarostlej, tak to tak klidně nech. Já osobně bych se jí před prvním sexem neptal. Před druhým klidně ano, ale první sex bych takhle nerežíroval. Já osobně jsem oholenej stabilně a naprosto neřeším, jestli se to té, které holce líbí. Je to styl každýho, ať už je oholenej nebo chlupatej, jako opice.
Objektivně ale myslím, že daleko přitažlivější a příjemnější jsou oholený genitálie nebo aspoň umělecky upravenej porost, než husté houští. :D
ano
Nemusite se hned holit, staci upravit strojkem na vousy, nebo vlasy a nechat cca. 1cm. Bude to vypadat prirozeneji oproti ochlupeni tela, nez oholene misto a nebude po par dnech skrabat.Hlavne at to neni housti. A pri odpovedi na vasi otazku se zamyslete, co je prijemne vam? Kdyz budete pritelkyni delat oral pres housti, nebo oholeneou?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.