Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vdechnutí zubní pasty

Od: anonym987 odpovědí: 2 změna:

Dobrý den,

včera večer jsem si myl zuby, lekl jsem se a nějakým způsobem jsem se lekl a vdechnul jsem úplné minimum zubní pasty smicháné s vodou, vykašlal jsem ho pravděpodobně, jelikož jsem úkrutně poté kašlal. Aktuálně ráno nemám žádný kašel a ani žádné teploty, je to jako obvyklé ráno. Může se ještě nějak projevit zápal plíc o kterém zde hodně lidí píše?

Děkuji.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

72mona3*
hodnocení

2x
Po vdechnutí (určitě se to nedostalo až do plic) zubní pasty se nic nestane. Kašel který následoval, je reakcí těla, kterou se zbavuje nechtěných nečistot.
Takže klid. Neumřeš. ;)
M.
gazz
Asi se vam to nikdy nestalo.. vdechl jsem zubni pastu s fluoridem.. mel jsem plice jako v ohni a kdyz jsem se nadechoval citil jsem jak se mi plice rozlepuji

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]