Nejste přihlášen/a.
V dubnu jsem podávala na SSZ námitku proti výši starobního důchodu, od té doby jsem nedostala důchod, pouze vypočítaný rozdíl navýšení za čtyři měsice. Jedná se tedy o čtyři důchody, které jsem už nedostala. Je to normální? Jaké máte s tímto zkušenosti?
Manžel čekal skoro půl roku ,než se vše vyřešilo i přes urgence -ale dočkal se no ... bohužel kdo pak nemá z čeho brát je to špatný,ale lze si zažádat o zálohu.
hahanaj - děkuji, takovou odpověď jsem čekala. Já naštěstí mám kde brát, ale zaráží mě ten postup a ten dlouhý termín.
Holt státní úřad má čas, zdá se, že to dělají naschvál, aby si lidi podávat námitku rozmysleli.
A co Vám řekli na Okres. správě důchodového zabez.? Zavolejte si tam. Pokud má někdo zkušenost, tak třeba ještě odpoví...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.