Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, 10.9. pravděpodobně se třema kamarádama pojedeme do Lipska. Musíme tam byt okolo 16:00 a já bych Vás poprosil zda máte zkušenosti s dopravci které níže uvedu.
Jedeme tam kvůli fotbalu, tudíž cesta tam musí být opravdu přes spolehlivého dopravce.
Našel jsem stránku FIXBUS ZDE . Výhoda je, že bychom nemuseli vstávat tak brzy a jet v 10:55 za cenu 478 Kč. Jde o to, že to má velmi smíšené recenze (některé ale dobré), kdy třeba autous vůbec nedorazil, proto bych cestou tam vzal raději vlak (cenu a rozhraní Českých drah jsem vložil jako přílohu.) Poslední možnost cesty tam je ONLINEBUS ZDE . Na toto jsem našel asi pouze 3 recenze, nedokážu posoudit zda jsou fake nebo ne, ale cena je velmi dobrá a akorát bychom si museli přivstat.
Nazpátek bychom se nejraději vrátili v tentýž den, což znamená odjezd pod 21:00, tam jsem našel pouze spojení za přijatelnou cenu opět pomocí FIXBUSU ZDE . Vzali bychom úplně ten poslední autobus, odjezd 23:40. Hold kdyby autobus nepřijel, tak by se to vyřešilo třeba pomocí vlaku příští den, nebo by nám dali vstupenku na jejich autobus který pojede další den, zjistil jsem že na Facebooku, kde to lidé ihned vidí reagují opravdu rychle.
Ptám se Vás tedy, zda nemáte s některým z těchto dopravců zkušenosti, jestli nemáte jiný nápad na dopravdu a celkově co si o těchto spojích myslíte. Díky moc předem :D.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.