Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Seznámení se

Od: spk odpovědí: 5 změna:

Zdravím,je mi 17 let.Neumím se bavit.Nikdy jsem neměl vztah.Třída je parta idiotů.Dnes jsem byl na zábavě.Nikdo mladý nemá autoritu ani úctu.Jak se např.tam mám seznámit?Oslovit dívku?Vždy jsem trapný a ona se radši otočí zády.No takže tak.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

majsterjoe*
hodnocení

2x

Na zábavách se těžko seznamuje s normální holkou. To už opravdu musíš mít štěstí. JInak nějlepší jsou společné zájmy, nebo koníčky. Takže na to se zaměř. Co tě baví a najdi si podobnou.

hodnocení

2x

Jak už psal výše Majsterjoe - na zábavách bych se skutečně nikdy neseznamovala. Pokud hledáte normální vztah, tak určitě v nějaké zájmové skupině (turistický oddíl apod.) Budete mít min. jednoho společného koníčka, a navíc lidé s podobnými zájmy mívají často i hodně podobnou povahu (vlastní zkušenost). Takže hurá do toho, jistě na Vás nějaká příjemná slečna čeká. *palec*

hodnocení

0x

Měl jsem to ve Vašem věku podobně (a dodnes mám). Naštěstí jsou dnes širší možnosti - a registrovat se v internetové seznamce není žádná ostuda. Jeden kamoš už takto našel druhý pěkný vztah...

bublanina*
hodnocení

0x

spk, když s tebou je to těžké... Sám se strašně podceňujete (neumím, jsem trapný) a okolí taky moc nešetříte (parta idiotů, nemají autoritu ani úctu), to se pak těžko hledá někdo pro vztah. Zkuste to otočit - jsme kouzelný, neodolatelný, skvělý a všichni jsou úžasní, přátelští a vstřícní. Chci s nimi být. S tímto sebevědomím vyražte do ulic. Třeba i na tu zábavu a uvidíte, že se třeba věci kolem vás pohnou *uspech*

uska*
hodnocení

0x

Ve 20. hodin už jsi doma ze zábavy? Hmmm , co tobyla za zábava? Já bych řekla , že jsi se prostě napil. Až se z toho vyspíš, bude ti líp.

Až si nebudeš myslet, že jsi trapný, tak dívku oslov. Třeba se otočí zády, no a co? Nic, tebe neubude a máš o zkušenost více.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]