Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
rád bych se s přítelkyní podíval do Velké Británie na 5 dní. Mám základní znalost angličtiny, když chci jednoduše se domluvím.
Neporadil by mi někdo jak to tam funguje když přiletím na letiště, jak se dostanu na hotel či kde najít nějaké info o provoze ať se nestratím?
Máte někdou nějakou zkušenost s výletem do Velké Británie?
Děkuji
Byl jsem tam před cca 14ti lety, ale jsem si jist, že něco můžu poradit.
Rozhodně mějte dopředu zajištěno ubytování. Neznalý místa a jazyka se můžete dostat na nějakou ubytovnu za 20liber na noc... dá se přitom přespat třeba za 40 liber na týden! Ideální je "kamarád"na místě, ale pokud nemáte, zkuste hledat přes různé nabídky ubytování. To je možná dražší než u větnamce "načerno", ale jisté.
Doporučím také návštěvu CZECHPUB - kde jsou různé inzerce na ubytování, telefony, práci,... Jsou tam vesměs češi na pivku, z 99% již dlouhodobě ubytovaní a pracující v GB.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.