Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Proč se mnou manžel nechce spát

Od: barra* odpovědí: 7 změna:

Píšu za kamarádku, která se mi svěřila a já ji nedokážu poradit. Těžko se tyto věci někde řeší a proto zkoušíme tyto stránky. Jsou spolu 18 let, od jejích sedmnácti. Mají dva kluky , 11 let a tři měsíce. Nedávno se nastěhovali do nového domku, který si společně postavili. Mají se rádi a žijí v klidném manželství. Jediný problém je, že když před rokem otěhotněla, manžel ztratil zájem o sex. Bohužel ani po porodu se to nezměnilo. Ani pokusy o svádění nevyšly. Po porodu jí zatím zůstalo 10kilo navrch, což může být jeden z důvodů. Když se ho na to zeptá, vyhýbá se odpovědi nebo radši odejde pryč. Na pokusy o písemnou komunikaci nereaguje. Jedinné co ji k tomu řekl, že až bude mít slabou chvilku, že jí to řekne. Ona se je teď v nejistotě a místo aby si užívala ve vysněném domě s milovaným mužem a zdravými dětmi, trápí se. Má na něho naléhat nebo čekat až sebere odvahu? Co by v tom mohlo být? A jak ho přimět ,aby jí řekl, co za tím vším je? Trvá to už rok a samozřejmě by se s tím nějak poprala, nejistota je nejhorší.

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

dracek*
hodnocení

2x

Dobrý den ,nevím kolik mužů vám odpoví ale snad nebudu sám ,je jen pár možností co se sním děje ,1 má milenku,2 problémy s erekcí nebo prostatou (pokud nejsou jiné),3 odvykl sexu v době stavby a je stále ještě unavený,stavba je hrozný zápřah jak fyzicky tak psychicky ,od nevidím do nevidím a když to skončí tak teprve člověk uchcípne,

1 všimnout si chování ,veškerého,odchody příchody ,běhání na WC atd.

2 zeptat se ho co sním je a trošku trvat na odpovědi ,z důvodu obavy o jeho zdraví

3 pokud neodpoví ani tak tak to za nějaký den opakovat

hella*
hodnocení

2x

Moje rada bude možná odlišná od těch ostatních, ale já bych počkala na klidnou chvíli, kdy budou děti bezpečně "uklizené" a rozhodně bych neúprosně trvala na tom, aby mi svůj důvod řekl na rovinu. I s tím rizikem, že to pro mě bude nepříjemné. Ale osobně si neumím představit nic horšího než je obrovská nejistota, která člověka nutí přemýšlet, co všechno by za tím mohlo být. A kromě toho - i kdyby to mělo dopadnout špatně a tím důvodem byla třeba milenka, zastávám názor, že vždycky je lepší vědět nepříjemné věci co nejdřív. Zkrátka nedělat, že nejsou a mě se nestanou. O to dřív se dá všechno začít řešit a o to dřív může být zase líp.

hodnocení

1x

Nechal bych to na manžela. Pokud se chce vyjádřit sám, tak ať ho nechá a nenaléhá. Bylo by to ještě horší. Je možné, že se potýká s nějakou nemocí, se kterou se muži neradi chlubí, cítí se ponížení když jim to nejde. Také může hrát roli nějaké to kilo navíc, to bývá pro některé muže nepřijatelný blok. Někdy zapracují nervy a stres. Rada - ať ho nechá ještě nějaký čas a ať si ho jednoduše v dobrém přestane všímat. Začne přemýšlet, proč takový obrat. Hodně štěstí

amlim*
hodnocení

0x

I když to není lehké,radila bych trpělivost,řekl,že jí to řekne až bude mít slabou chvilku,něco ho trápí a muži většinou se stáhnou do sebe. Ať nenaléhá,tím by se jen zprotivila.Má radost s dětmi i s novým bydlením,tak ať si to užívá. Otázka je ,jestli ona cítí celkové odcizení nebo se manžel vyhýbá sexu.Ale píšete ,že žijí v klidném manželství.?*nevi*

barra*
hodnocení

Problém je v jakýchkoli intimnostech. Jako rodina normálně fungují. Co když tu slabou chvilku nebude mít nikdy. Komu jinému by se měl svěřit než své ženě?

fany08*
hodnocení

0x

Rok je dost dlouhá doba na nějaké tajnosti. Koupila bych třeba víno (takhle mně vždycky dokázal rozvázat jazýček můj muž:D) a on by se třeba rozkecal. Ulevilo by se jim oběma. Už bych nečekala.

hodnocení

0x

Připomíná mi to příběh kolegyně z práce,také s ní manžel nechtěl spát,ona se trápila,jinak vše fungovalo dobře...Po nějaké době vyšlo najevo,že má v práci milenku a pak vyšlo najevo,že těhotnou...Všichni v práci okolo to věděli a manželka se to dozvěděla jako poslední...jak už to bývá.Rozvedli se...Nebo to může být ta erekce,chtělo by to navštívit nějakou manželskou poradnu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]