Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zlodej v obchode

Od: kaperka odpovědí: 4 změna:
Dobry den,
zajimalo by me, jak byste se zachovali v me situaci. Byla jsem nakupovat v albertu, kolem me sla nejaka pofiderni existence, tak jsem se na ni zamerila a nahlr vidim, ze z regalu honem vytahl nejaky balicek cehosi potrqviny a pak bez ohlednuti masiruje primo ven z obchoda kolem lidi co vykladaji na pas zbozi. Vse se stalo behem ani ne jedne minuty, a mohlo se jednat o skodu maximalne 30 korun. Ptam se Vas. Jak byste se zachovali v mem pripade? V mem pripade me mamka chytila za ruku a rekla mi, at to necham byt, protoze se bala, ze by mi "zlodej" mohl ublizit.
Dekuju za reakce a odpustte absenci diaktritiky, pisu na mobilu.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Pokud to byla záležitost několika desetikorun, tak bych to skutečně nechal být. S drobnými krádežemi supermarket počítá. Možná bych na něj upozornil zaměstnance nebo ochranku, pokud by byla poblíž, ale víc nic.

eivlis*
hodnocení

0x
Taky bych to vubec neresila at uz jde o desetikoruny,ale stejne tak bych neresila ani mnohem vic.Konkretne Albert je pro me sam o sobe dost zlodejskej na cenach a tamni manazeri kradou jak straky,takze bych neco takoveho vubec neresila..

hodnocení

0x

No já jsem jednou viděla paní od nás z domu, která si hrála na velkou dámu, jak ukradla kuře, tak jsem řo řekla ochrance.

osobne
hodnocení

0x

Sám osobně bych nedělal nic, na to mají ochranku a kamery. Max bych to oznámil na informacích a podle času to na kamerách najdou a sami pak budou jednat.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]