Nejste přihlášen/a.
dobrý den chtěla bych poradit,jsem od 12.2.2009 neschopna práce.Byla jsem v Lázních košumberk měsíc,léčba mi nepomohla problémy mam stále,obvodní lékařka mě poslala na důchodový at si zažádám o důchod.Ale mě 6.10.2009 končí podpurčí doba.O duchod mám zažádáno.Lékařka mi sdělila že 6.10 mi ukončí neschopenku.Co mam ted dělat jestly mam nastoupit do práce,nebo být doma než se vyřídí důchod.nevím si s tím rady!děkuju za odpověd
neumím vám odpovědět, ale ze sociálky vám jistě přišlo vyrozumění o ukončení podpůrčí doby a odkaz na příslušný zákon. Ten zákon si přes víkend prostudujte (na internetu zdarma k dispozici) a v podnělí si zajděte na sociálku a tam se ptejte. Ale bud te doopravdy vyzbrojená znalostí toho zákona, moc vám to pomůže.
Přeji vám krásný den bez bolesti
Pokud vám léčba nepomohla a vaše potíže trvají ,tak určitě trvejte na pokračování pracovní neschopnosti.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.