Nejste přihlášen/a.
Odeslal jsem balík na české poště, chtěli po mě 8kč za obálku (protože balík byl údajně malý a nešlo by tam "vlepit jejich lejstro", ale už jsem viděl i balíky, kde stěna neměla 14x9 a někdo duchaplný to zvládl a lejstro nalepil na obě strany tedy, rozdělené asi v půlce), 12 za dobírku,28 za to, že pošlou částku dobírky na účet a 37 za balík jako takový, tedy asi 100 kč.
Pokud se stane, že si přijemce balík nevyzvedne (jak jsem si na track&trace všiml, už teď je ,že balík ještě budy týden na poště), vrátí č.p. tuto částku?
Dělá to pošta defaultně? Nebo je to za nějaký příplatek a musí se tato služba (aby vrátili tu stovku -náklady na odeslání) objednat už předem při podání?
Vrátí Vám tzv. poukázečné, protože platba /dobírka/ za odevzdaný balík neproběhla, tak Vám peníze nebyly poslány /jestli jste to přes poukázku/.
Poukázečné se vrací automaticky, pošťák Vám nese zásilku zpět, na balíčku je už napsáno zpět tolik a tolik korun. Poukázečné si vyzvedne před pochůzkou v pokladně. Vy se budete podepisovat dvakrát. Jeden podpis, že přebíráte zásilku /doručovací karta, jako při každé doporučené zásilce/ a druhý podpis, na malém lístečku, že přebíráte peníze/. Tak to bylo alespoň za mě před 3 lety.
Vrátí dobírkovné, jelikož tuhle službu neprovedli. Poštovné jako takové vám samozřejmě nevrátí. Odpovědím že vám nevrátí nic nevěřte, nejspíš se jim toto ještě nestalo.
Výňatek z VOP ČP
Článek 46 Vrácení ceny nebo její části
6. Jestliže v případě doplňkové služby podle článku 20 poštovní zásilka nebyla dodána, podnik z uhrazené ceny vrátí částku podle ceníku.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.