Nejste přihlášen/a.
V práci mi bylo řečeno, že bych si měl zařídit pojistku na blbost, co přesně si pod tím mám představit a podle čeho vybírat, je nějaké pojištění lepší než druhé?
To znamená, že pojedete v práci třeba ještěrkou, narazíte do regálu a ten spadne šéfovi na nové BMW, tak to zaplatí pojišťovna z pojištění odpovědnosti za škodu způsobenou zaměstnavateli (nebo-li pojistky na blbost). Samozřejmě vybírat podle ceny, co všechno Vám pojistí a jaký je limit plnění. Některé pojišťovny dělají pojistky na míru např. pro skladníky, pro policisty, pro řidiče apod.
Většinou to bývá okolo 150.000,-Kč
Já platím 640,-/ročně, krytí co se týče rozsahu (ne plnění) mám poloviční, spoluúčast 1.000,-Kč. Už mi chtěli aktualizovat na novou smlouvu, kde bych platil 1.050,-Kč/ ročně ale měl bych vše při starém, tak jsem řekl, nenene
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.