Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Operace žil

Od: jindra* odpovědí: 7 změna:

Dobrý den, lékař mi diagnostikoval těžkou žilní nedostatečnost na obou nohách a doporučil operaci. Může být laserová nebo chirurgická. Prosím, máte někdo zkušenosti s touto nemocí a operací? Co mě čeká? Děkuji a přeji všem krásný den. Jindra

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

martini*
hodnocení

3x

Bylo mi vás líto, že jste stále bez odpovědi. Sama nemám zkušenosti, hledala jsem na internetu, ale tam se jedná spíše o kosmetické zákroky omlazeni.cz/... , zkuste se tam ale podívat. Tady je pak nějaké video a dole v diskuzi lidé pokládají různé dotazy tn.nova.cz/... a tady nějaká poradna ulekare.cz/... .

Tak hodně štěstí

hodnocení

2x

V roce 1994 jsem byl na operaci žil. V té době se ještě prováděla operace dosti invazivním způsobem a bylo to dosti bolestivé, jelikož ihned po operaci se muselo chodit. Dnes se provádí operace laesrem a údajně je to příznivější. Každopádně si nechte zákrok udělat, protože žilní nedostatečnost je dosti zákeřná mrcha, nehledě k tomu, že člověka bolí nohy, je unavený a omezuje ho to v mnoha činnostech. Chci vás podpořit a uvidíte, že po šesti týdnech budete cítit pokrok a částečnou úlevu. Držím palečky.

jindra*
hodnocení

Děkuji za Vaše odpovědi. Dnes jsem se objednávala a zjistila jsem, že si to představuji jak Hurvínek válku. Do poradny, kde mě po jejich vyšetření (zatím mám jen ECHO) pošlou na chirurgickou operaci jsem objednaná na polovinu ledna 2010 s tím, že případná operace pak proběhne někdy na podzim, spíše v zimě příštího roku! Já si to bláhová naplánovala na leden 2010 abych mohla v dubnu pilně pracovat na chaloupce. Je vidět, že naše zdravotnictví moc neznám :) Ještě zkusím zjistit podrobnosti operace laserem. J.

jindra*
hodnocení

Dobrý i když předčasně zimní den. Opravdu se mezi vámi nenajde nikdo, kdo prodělal operaci žil? Zdá se mi to skoro nemožné. Mám z operace obavy, protože nevím co mě čeká. Nikdo mi své zkušenosti nesdělíte? Děkuji Jindra

malvinka*

Kamarádka prodělala před lety 1.operaci a loni si dala repete. Jedna nožka byla běžnou formou dopadla ok druhou měla protekční vyšla jí na 13.500 a výsledek byl nevalný . Ráda bych upozornila,na výkon jejího povolání kdy je celý den na nohou a sklerotizace ji při druhém zákrouku nikterak nenadchla. Měla velké bolesti a téměř se nemohla pohybovat.Ani marodní neměla.Sama se vyjádřila ohledně věku v mladším stavu jsem záležitost lépe zvládla.

jindra*
hodnocení

A ještě moc děkuji Martini. Na netu jsem již hledala, ale spíše se mi jednalo o vlastní zkušenosti. Díky.

habi
hodnocení

0x

Podívejte se na netu na Kliniku Dr. Pírka z Mladé Boleslavi. Operují nejnovější metodou - radiofrekvenční operace žil. Je to nejšetrnější. Operace trvá asi 1,5 hodiny při lokální anestézií.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]