Proč pálí a je cítit velký tlak v pažích?

Od: Datum: 01.08.16 11:34 odpovědí: 6 změna: 01.08.16 19:57

Proč jdou jdou nepříjemné tlaky do hlavy?

Proč pálí záda?


Seznam odpovědí:
 
moment čekejte prosím, probíhá přenos dat...
Zobrazení struktury odpovědí v otázce
Skrytí struktury odpovědí v otázce
Zobrazení struktury odpovědí v otázce

 

Odpovědi na otázku:
Datum: 01.08.16 11:43
avatar

Ve vašem případě to vidím na vedlejší účinky THC, psilocybinu, nebo skopolaminu. *uf*

Ohodnoceno: 0x
 
Datum: 01.08.16 11:52
avatar
Akce vyvolá reakci.
Až sdělíte věci předcházející, lze odovědět. M.
Ohodnoceno: 0x
 
Od: wamp®
Datum: 01.08.16 12:40
avatar

Musíte nám nejprve sdělit,zda užíváte nějaké léky,jak se stravujete,zda vykonáváte velmi namáhavou fyzickou práci či naopak - málo pohybu a sezení u počítače...Vše souvisí se vším.Jinak se na Váš dotaz nedá odpovědět.

Ohodnoceno: 0x
 
Od: yvonne
Datum: 01.08.16 14:13

Donedávna jsem brala citalec, 10 mg, 1x denně, celkem 4 týdny a doplňky stravy : rybí tuk, magnezium, vit. C 1OOO. Na radu fyzioterapeuta jsem citalec vysadila, před pěti dny. Pohyb mám, u počítače jsem minimálně, mám veškerá možná vyšetření, oc CT, přes MRI, ORL, EEG, kardio holter, infekční vyšetření, Western -bloty na borrelii atd.,vše v pořádku, pouze na posledním vyšetření MRI menší degenerativní změny na krční a bederní páteři, což lékaři označují za nepodstatné, fyzioterapeut nikoliv. Prosím o názor, příp. radu. Moc děkuji.

Od: yvonne
Datum: 01.08.16 14:15

Donedávna jsem brala citalec, 10 mg, 1x denně, celkem 4 týdny a doplňky stravy : rybí tuk, magnezium, vit. C 1OOO. Na radu fyzioterapeuta jsem citalec vysadila, před pěti dny. Pohyb mám, u počítače jsem minimálně, mám veškerá možná vyšetření, od CT, přes MRI, ORL, EEG, kardio holter, infekční vyšetření, Western -bloty na borrelii atd.,vše v pořádku, pouze na posledním vyšetření MRI menší degenerativní změny na krční a bederní páteři, což lékaři označují za nepodstatné, fyzioterapeut nikoliv. Prosím o názor, příp. radu. Moc děkuji.

Od: host
Datum: 01.08.16 19:57

Dobrý den.

Záleží na tom, jak jste citalec vysadila. Pokud náhle, máte pravděpodobně abstinenční příznaky z rychlého vysazení antidepresiv. Vysazení antidepresiv by se mělo dít pouze na doporučení psychiatra a ten by měl určit, jakým způsobem se má snižovat dávka.

Ohodnoceno: 0x
 

 

 

 

 

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz

 
Copyright © 2004-2016 Poradna Poradte.cz. Všechna práva na poradně Poradte.cz vyhrazena.