Nejste přihlášen/a.
Proč jdou jdou nepříjemné tlaky do hlavy?
Proč pálí záda?
Musíte nám nejprve sdělit,zda užíváte nějaké léky,jak se stravujete,zda vykonáváte velmi namáhavou fyzickou práci či naopak - málo pohybu a sezení u počítače...Vše souvisí se vším.Jinak se na Váš dotaz nedá odpovědět.
Donedávna jsem brala citalec, 10 mg, 1x denně, celkem 4 týdny a doplňky stravy : rybí tuk, magnezium, vit. C 1OOO. Na radu fyzioterapeuta jsem citalec vysadila, před pěti dny. Pohyb mám, u počítače jsem minimálně, mám veškerá možná vyšetření, oc CT, přes MRI, ORL, EEG, kardio holter, infekční vyšetření, Western -bloty na borrelii atd.,vše v pořádku, pouze na posledním vyšetření MRI menší degenerativní změny na krční a bederní páteři, což lékaři označují za nepodstatné, fyzioterapeut nikoliv. Prosím o názor, příp. radu. Moc děkuji.
Donedávna jsem brala citalec, 10 mg, 1x denně, celkem 4 týdny a doplňky stravy : rybí tuk, magnezium, vit. C 1OOO. Na radu fyzioterapeuta jsem citalec vysadila, před pěti dny. Pohyb mám, u počítače jsem minimálně, mám veškerá možná vyšetření, od CT, přes MRI, ORL, EEG, kardio holter, infekční vyšetření, Western -bloty na borrelii atd.,vše v pořádku, pouze na posledním vyšetření MRI menší degenerativní změny na krční a bederní páteři, což lékaři označují za nepodstatné, fyzioterapeut nikoliv. Prosím o názor, příp. radu. Moc děkuji.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.