Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Časté pocení

Od: libor7 odpovědí: 4 změna:

Dobrý den. Je mi 61let. Vyřizuji si pedčasný duchod. Minulý rok jsem prodělal srdečni arytmii. Letos jsem měl epileptický záchvat.Stále se hodně potím když jsem to řekl doktorce řekla mi že je horko. Beru varfarin cordarone godasal. Veškeré vyšetření je zatím v pořadku.Doktorka mne posílá opět na vyšetření EEG které jsem měl minule v pořádku.Byl jsem i na vyšetření v nějakém tunelu nemužu si vzpomenout již přesný název taky v pořádku. Dá se stím ještě néco dělat? Nebo mne čeká další nemoc která muže přijít?. Do práce již nechodím jsem na bytě bez fyzické námahy atd, Děkuji.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Asi to nebudete chtít ani slyšet, ani číst, ale je to marné, je to marné, roky jsou tady! A když jsou roky, tak je to na ho*vno. To není sprosté slovo, to je přesný technický výraz, vyjadřující naprosto přesně, stav! Ne že budete umírat, to rozhodně ne, ale budou se přidávat problémy se zdravím.*hej* Jestli vám mohu poradit z vlastních zkušeností, pak: NEPROŽÍVEJTE TO TAK! Pak byste se bál, vnímal každé píchnutí, bál se všeho a přestal žít. Existoval byste jen proto, abyste se bál a vyhýbal všemu, co byste pokládal za nebezpečné. A to sebou nese i to, že byste byl protivný a hnusný na všechny okolo, kteří vás mají rádi. Ti by se vás báli, za zády by se vám smáli a vyhýbali by se vám. *hej*Buďte rád na světě, mějte rád lidi a blízké speciálně. A taky jim to dejte najevo a řekněte jim to! Netloustněte, hýbejte se a NEBLBNĚTE! Ať z vás není protivný, zaprděný dědek, kterému se všichni vyhýbají! *pusa* To vám přeje babka z Ostravy

fany
hodnocení

0x

Můj soused má kardistimulátor a pracuje jen v noci na opravách trati, to znamená těžkou práci. Moje příbuzná má operaci žaludku, žlučníku, bere léky na tlak a cévní problémy, na prokrvování jako Vy, samozřejmě pracuje a to jako prodavačka, celý den je na nohou. Další příbuzný se dře s nemocnými ledvinami a žaludkem po operaci v těžké fyzické práci, všichni ti lidé jsou mladší než Vy a už mají těžké zdravotní problémy a mohla bych pokračovat, kolik lidí má závažné diagnozy a normálně pracují a představte si, ani invalidní důchod jim nedali. Mám pocit, že se nemůžete dočkat až Vám spadnou ruce do klína a neděláte dobře. Dokud můžete pracovat, tak žijete. V důchodu už to takové není, pomalu ubývají síly, přidávají se choroby a roste počet užívaných léků.A pokud už ted "umíráte", co budete dělat, až budete v důchodovém věku? Vaše potíže jsou naprosto běžné, není to na umření, ani na důchod. Neprožívejte to tak, škodíte si. Víte kolik lidí se potí? Vy jste plný uzkosti, skočte si na psychologii a nebojte se tolik stáří a nemocí.

hodnocení

0x

Přeji dobrý den, ve Vašich výčtech zdravotních problémů mě "zaujala" zmínka o prodělané srdeční arytmii. Jelikož manžel je ve Vašem věku a lékaři mu před nedávnem sdělili stejnou diagnózu, mohu se Vás tímto zeptat, jak jste se s tímto problém "popral" a co Vám předepsali k léčbě? Manželovi navrhují nějaký zásah, při kterém se na srdci vypálí neprůchodnost, bohužel bez celkové narkózy -při vědomí. A toho se bojíme všichni, je to prý velice nepříjemné a bolestivé. Jakou máte zkušenost Vy? Děkuji za odpověď. R. _

miro89
hodnocení

Dobrý den. Beru ohledně srdeční arytmie tablety Cordarone a to 1tabletu deně. Zatím nemám problémy až na to pocení.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]